Hoi Jane

5 maart 2012

Wat dacht je? Die is me vergeten? Die heeft niks meer te vertellen?

Nee hoor, tuurlijk ben ik je niet vergeten. Sterker nog……. ik denk heel veel aan je, meer dagen wel dan niet. Maar ja, soms heb je een periode dat er van schrijven nauwelijks iets komt en zo’n periode is het nu. Na het werk is er gelukkig nog wel energie om wat steekjes te maken dus worden er dagelijks wat lapjes aan elkaar gezet, of wat steekjes in de drie lagen van quilts in wording. Dat is toch zo’n lekker moment van de dag…… even met al die mooie stofjes bezig zijn en je gedachten leeg maken.

Hoe zal dat bij jou zijn geweest….Het harde werken op de boerderij in een vreselijke oorlogstijd zal ongetwijfeld ervoor hebben gezorgd dat je je rustpunt vond in je handwerk…… in het maken van je prachtige quilt!  Het uitzoeken en aan elkaar zetten van je stofjes zal je afleiding hebben gegeven en wellicht ook troost.

Jane de laatste tijd zijn er nauwelijks DJ blokjes bijgekomen omdat ik helemaal in de ban ben van het aan elkaar zetten van de NI-quiltjes……….
Maar vandaag……….. vandaag heb ik alle blokjes die tot nu toe gemaakt zijn opgezocht en op het prikbord geprikt. Er is behoorlijk wat ruimte ontstaan nu er al zoveel NI quiltjes aan elkaar zijn gezet en nu de DJ blokjes zo verschijnen raak ik helemaal opgewonden om er weer flink mee aan de slag te gaan.

Jane wie weet………… heb ik volgende maand ineens weer wat nieuws te showen!
Tot de volgende keer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Opgestaan……….

 

Plaatsje vergaan!

Oeps….prikbord is niet hoog genoeg…………;o))

Quiltgroetjes Joyce :o)

14 gedachten over “Hoi Jane

 1. Hé, daar ben je weer. Gezellie!
  Duik nog maar even onder, maar laat je DJ blokjes op het bord hangen,
  kunnen we lekker van genieten.

  (Borduur)groetjes…..

 2. Hoi wat gezellig, weer een berichtje. Als ik zo kijk naar wat er van de NI nog hangt, schiet je daar al hard mee op!! Super. En de Jane gaat ook snel! Geweldig!

 3. O wat ziet het er mooi uit. Goed van je dat je al je NI quiltjes al zover in elkaar hebt en wat ben je al ver met Jane. Ik heb er ook nog niet veel aan gedaan afgelopen maand het komt allemaal nog. Wel heb ik voor de derde keer een nieuw huisjespatroon gemaakt met mijn EQ en eindelijk ben ik tevreden dus die gaan nu ook elke week voorbij komen. Veel plezier met het in elkaar zetten van de NI quiltjes.

 4. Wat staat dat prachtig zo ‘uitgestald’ aan de muur! Ik kan me voorstellen dat je hier helemaal blij van wordt en gelijk weer energie krijgt om ermee aan de slag te gaan.
  groetjes, Jolanda

 5. Gelukkig weer even een berichtje van je, dan weten wij dat je nog lekker bezig bent. Want daar gaat het toch om, een steekje hier een steekje daar en af en toe ons blij maken met je prachtige blokjes! Doe rustig, Joyce, wij denken ook aan jou.

 6. Heel herkenbaar Joyce, de ene keer heb je gewoon wat meer puf om iets te laten zien of doen, komt vanzelf wel weer. Je designmuur is erg handig, helaas heb ik zelf geen ruimte in huis waar ik dit zou kunnen maken. Ik kijk in ieder geval uit naar je volgende update.

 7. hoi Joyce
  ik loop een beeje achter en zie nu pas jouw nieuwe log . wat een mooie dj heb je al hangen . het is zo super he om daar aan te werken. vanmiddag heb ik heerlijk op de veranda gezeten en mijn eerste blokje in de zon gemaakt van dit jaar. E-8 waswel een makkie maar dat moet kunnen . Christine vd A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *