Blog geïmporteerd

Na meer dan 2 maanden wachten stond mijn oude blog grotendeels weer bij “webzonderstreepjelog” oftewel het oude “web-log”.

Vandaag heb ik me in het diepe gestort en de berichten daar “geëxporteerd” en hier op m’n nieuwe blog “geïmporteerd”. Vond het best een beetje eng maar het ziet ernaar uit dat het gelukt is. Heb wel alle berichten bewerkt want ik trof nergens meer de verwijzingen naar de categorieën aan. Heb ze handmatig ingesteld en dat ging eigenlijk best snel.

Normaal gesproken kan je categorieën meeverhuizen maar waarschijnlijk was mijn blog nog niet compleet gemigreerd door “weblog”. Alle foto’s zijn wel meeverhuisd maar staan nog opgeslagen bij “weblog”. Dat is nu nog m’n enige zorg maar desnoods ga ik ze handmatig downloaden want gelukkig staan ze ook op m’n pc.

In ieder geval ben ik nu een héle stap verder en ben ik waanzinnig blij dat m’n blog weer compleet is!!!

 

 

9 gedachten over “Blog geïmporteerd

 1. Wat goed en moedig van je!! Mijn oude weblog staat ook weer online, maar ik kan er zelf nog niet in werken….(mijn password werkt niet meer). Als dat geregeld is wil ik ook verhalen overzetten!

  • Betty kan je niet een nieuw password aanmaken? Klikken op “lost password” wil nog weleens helpen.
   Ik kan ook niet echt werken daar in m’n blog maar kon de boel dus wel exporteren!

 2. joyce wat heerlijk voor je dat je weblog weer bijelkaar staat .
  ik kan nog steeds niet inloggen zou niet weten wara ik dat kan doen . heb al wel een emialtje gehad maar daarna niks meer .

  zou het ook wel willen doen maar ben niet zo technisch.
  groetjes christine

 3. Hej Joyce, wat fijn dat je alles compleet hebt kunnen krijgen op dit blog. Op mijn oude blog staan slechts 50 van de 440 logjes. Ik heb al twee keer doorgegeven wat er nog miste, maar er komt nog niets bij :(
  Het duurt nu al 10 (of 11) weken.
  Ik heb er nu nog een tweede blog bij detantevantjorven.blogspot.com
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *