Wie is Quiltdjoojs

 

Hoi, ik ben Joyce en heet je van harte welkom op dit blog.

Sinds 2006 ben ik helemaal verslingerd geraakt aan het quilten en in 2009 is daar het bloggen bijgekomen.

Op mijn blog tref je verhaaltjes rondom het quilten maar ook tips en truukjes. Ik vind het leuk om de kennis die ik opdoe en de ervaring die ik krijg, te delen met andere quiltsters en quiltsters in spé.

Omdat ik een grote hang heb naar het traditionele zal je dat hier veelvuldig tegenkomen.

De verbastering Djoojs dank ik aan m’n nichtje. Op haar 7e jaar stuurde zij mij vanuit haar scoutingkamp een gezellig briefje en was ervan overtuigd dat mijn naam zó geschreven werd!

Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

Quiltgroetjes van Joyce :o)

15 gedachten over “Wie is Quiltdjoojs

 1. Hoi Joyce, ik volg je al een tijdje en vind je prikbord zo mooi. Nu krijg ik eindelijk een eigen atelier waar ik ruimte heb voor een ontwerpwand. Mijn vraag aan jou is, waar is je prikbord van gemaakt. Volgens mij heb je het ooit wel vermeld, maar ik kan het niet vinden. Denk dat het op je oude blog was. Het lijkt me ontzettend handig!
  Groetjes van Jellie

 2. Hallo Joyce,
  Kun jij me helpen aan het patroon van leanne´s house.
  Ik vind hem zo mooi en wil hem graag maken.
  Het patroon is nergens meer te koop kun jij me helpen.
  Vr groet joke

 3. Hai Joyce,
  Leuk je ontmoet te hebben op de PQID bij Jeannet. Ik heb genoten van je werkstukken en van onze kennismaking. Ik heb je toegevoegd en ga je vanaf heden volgen dan leer ik je beter kennen en praten/lezen we bij. Fijne zondag en een groet Rennie

 4. Hallo Joyce,
  Ik zit met plezier je blogjes te lezen. Nu wil ik graag volger van jouw blog worden en mij abonneren op de feeds van je blog. Het is me niet duidelijk of dat bij jouw blog ook kan? Zelf heb ik geen blog.
  Als het mogelijk is hoor ik dat graag.
  Hartelijke groeten van Wilma Oud

 5. Hallo Joyce.
  Wat een leuke site. Je naam vind ik ook leuk. Ik zocht bij google naar dear jane bloggers en kwam bij jou terecht. Ik zat allerlei namen te verzinnen bij je naam, want djoojs moest toch beginnen met dear jane, daar zocht ik tenslotte op. Bij je about pagina kwam ik er achter dat het niets met dear jane te maken had. Ik heb me rot gelachen! Wat een een hersenspinsels voor niks.
  Maar je blog heeft me er toe aangezet mijn eigen blog te beginnen, en daar wilde ik je even voor bedanken.

  Groetjes Mireille.

 6. Hoi Joyce,

  Lees op een oud blog van je over je appeltjesquilt.

  Ik ben daar dit weekend aan begonnen, maar lees bij jou over wel duizend klokhuisjes. Zou je mij de afmeting van je quilt willen vertellen, dan weet ik hoeveel er geknipt moeten worden.

  Een zonnige maandag,

  Lydia

 7. Hoi Joyce,
  Zo nu en dan blader ik mijn oude Quiltmania’s weer eens door en dan kom ik altijd wel weer iets tegen waarvan ik denk: ‘Wowwww… die wil ik graag nog eens maken.’
  Dit keer was dat de mandjes en sterren quilt uit Quiltmania nr. 69 en 70 alleen heb ik een probleem.. ik mis precies nr 69. Dus maar even op Google gezocht en zo kwam ik hier terecht. Het blijkt dat jij ook destijds voor die quilt gevallen bent. ;-)
  We hebben toch best dezelfde smaak heb ik al eerder ontdekt, want ook ik ben de klokhuisjes aan het doen, heb Leanne’s house nog op mijn lijst en ben met de kleine mandjesquilt bezig die jij ook hebt.
  Mijn vraag is nu dus of jij die Quiltmania nr. 69 nog hebt en of je die eventueel aan mij wilt overdoen of anders misschien een kopietje van de werkbeschrijving van die quilt zou kunnen mailen?
  Groetjes, Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *