7 gedachten over “Leeg mandje……. ;o))

 1. Denk jij dat dat mandje lang zo leeg blijft? Ik niet hoor, volgens mij heb jij altijd inspiratie genoeg. Maar evenwel toch leuk om te vullen, want je weet maar nooit als je er eens om verlegen zit :)

 2. geen inspiratie?
  neem het mandje mee naar boven en kijk eens na de prachtige blokken van de dj de lente/ zomer staat voor de deur elke week een blokje in de tuin ?! met het gevulde mandje van je vorige blog aan je voeten ,, die roepen kom joyce!!!!!

  dat gaat goed zo ….

 3. OHHHH die zit zo weer vol hoor !!!!
  Weet je wat mij altijd helpt??
  “GONNETJES”…;0) daar wordt je blij van..en kun je in heel veel maten maken…elk bloemetje is weer een feestje…..een wybertje…een blokje ohhh als mijn mandje toch eens leeg was !!!…;0)
  Hele fijne dag !!

 4. Heerlijk zo’n leeg mandje… Mogen er weer nieuwe lapjes in… Om van die prachtige andere gevulde mandjes te maken. Maar de liefste mand vind ik toch die van Lotte en dat andere lieve mormel…kan even niet op zijn naam komen. Daar smelt je toch helemaal van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *