Mandje gevuld……..

m’n lege mand zit propvol………

Dsc00256

en ik heb er geen inspiratie voor nodig gehad…….;o)) het lag daar gewoon voor het oprapen. Een quilt in wording waar ik helemaal happy over ben maar die nog altijd niet af is……. dus hup….. aan het werk.

Het lieve blauwe Labradortje is opgespeld om te zien op welk punt ik aan het quilten ben, dat scheelt steeds een hoop zoekwerk ;-o)

Dsc00258

op het lieve kleine Labradortje prijkt een label met daarop “remembrance” oftewel “herinnering”. Anke maakte het vorig jaar Maart na het overlijden van onze lieve Bo. 16 jaar en 3 weken oud werd ze!!

In haar jonge jaren hebben we samen heel wat jachtcursussen gedaan en bleek ze heel veel plezier en talent te hebben voor het apporteren van wild!

bokip16 hele mooie jaren hebben we met haar beleefd en de “remembrance” is er dan ook in grote mate!

bo0204

In het midden van de quilt is nog een speldje geprikt om het middelpunt aan te geven…

Dsc00259

Een cadeautje van mijn lieve dappere nichtje die 2x in de USA verbleef om daar te studeren en tussendoor even een bezoekje aan New York bracht en als souvenirtje iets liefs voor haar tanteke kocht.

Heb ik dan ook nog nieuwe inspiratie in het mandje van m’n vorige logje kunnen doen? Wat denk je na een 4 daags tripje vorige week naar…….

Dsc00254

…..m’n hoofd loopt over dus die leg ik dan maar even op de zachte quilt in het mandje en droom ik erop los….;-)

Om tussendoor met veel plezier te werken aan de blommige mandjes

Dsc00253

laat dit zwarte stofje nou net mijn lievelingsstofje van deze quilt zijn :o))

Blommige groetjes Joyce :-)

12 gedachten over “Mandje gevuld……..

 1. ow ja dat zwarte stofje is om te snoepen! En quilten da’s zo lekker ontspannend. Hier loopt sinds 1 jaar en 4 maanden een viervoeter rond, en ik hoop dat ie ook heel, heel oud wordt. Ik snap je gemis… een kameraad voor altijd.

 2. Wat ben je met een mooie quilts bezig! Kan me voorstellen dat je jullie hond nog steeds mist. Bij ons is het al weer een flink aantal jaar geleden dat onze hond overleed, maar ik denk nog steeds vaak met een glimlach terug aan onze labrador.

 3. ha gezellig een blogje van joyce en wat voor blog gezellig de apple core door quilten het is toch te mooi om te laten liggen in die mand . en ja dan het gemis van jouw hond kan me er iets bij voor stellen. maar je mandjes ohhhh wat zijn ze leukkkkkkkkkk

 4. Heb ik dat mooie stofje vorige week ook niet gezien in Goor bij Bettina?
  Maakt ook niet uit het is zijn geweldige kleurtjes waarmee je het mandje gaat vullen.
  Ik kan mij goed voorstellen dat je Bo erg mist. Als ik die kop van hem zie met die ogen zo lief.
  Groeten
  Marga

 5. De vriendschap van een hond
  is vriendschap voor het leven
  Voor een ander niet te zien,
  hoeveel liefde een hond kan geven.
  Want ben je eens verdrietig,
  dan kijkt zij je aan
  Alsof zij zeggen wil,
  ik zal altijd naast je staan.
  Zo’n vriendschap is een wonder,
  en bijzonder om te beleven.
  Zo ’n vriendschap kan niemand,
  zelfs geen mens kan zoiets geven.

  Onze labrador : Laska °15-9-1996 + 11-10-2012

 6. Heb ik maar zo dit berichtje gemist??? Maar schrijven kan altijd toch …*Ü*.

  Wat heb je warme mensen om je heen. En je appelquilt is en blijft prachtig. De foto’s zijn al prachtig, maar in het echie… is het allemaal nog véééééééééééél mooier. Daar blijf ik me altijd weer over verbazen.

  Liefs, Willeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *