Blog in aanbouw..

23 september 2011

M’n blog QUILTDJOOJS is voorlopig nog in aanbouw.

Voorheen had ik een blog bij web-log.nl maar door migratieproblemen daar heb ik besloten “voor mezelf” te gaan beginnen. Als het weer goedkomt bij Weblog zullen de berichtjes die daar de afgelopen jaren zijn gemaakt worden overgezet naar dit blog.

Ik “bouw” met WordPress in eigen domein. WordPress is gratis en voor het domein met webhosting (webruimte) betaal ik. Uiteraard ben ik nu druk doende daar het een en ander van te leren. Er is lesstof voldoende, even (.. paar uurtjes ;o) ) googelen en er zijn zat hulplijnen te vinden. Maar omdat ik niet zo’n geduldig typje ben en alles tegelijk aan wil pakken……. is het soms wat zuchten en steunen geblazen……..

Gebruiksaanwijzingen lezen is nooit m’n sterkste kant geweest,  wil het altijd meteen uitproberen en dat doe ik dan ook constant. Ben echt met het ene nog bezig en wil het volgende al uitproberen…:o) Er zullen dus best nog een hoop veranderingen aangebracht gaan worden.

Als ik merk dat daar, bij de Quiltende Blogsters, behoefte aan is zal ik een speciale WordPress pagina maken met tips en truukjes hierover.  Ik ben er al achter gekomen dat sommige dingen kinderlijk eenvoudig zijn maar je moet ze nèt even weten en om het wiel constant uit te vinden………

Schroom dus niet om vragen te stellen over WordPress. WordPress is overigens ook het nieuwe platform (programma) voor de Web-loggers  Webloggers.

Eventuele vragen kun je kwijt in de reacties hieronder op deze pagina. Uiteraard weet ik nog veel méér niet dan wel maar velen weten er meer dan één.

Bloggroetjes van Joyce :o)

 

3 gedachten over “Blog in aanbouw..

  1. Hallo Joyce,
    Ziet er mooi uit. Ik ben nog flink zoekende. Maar waar heb jij je domein met webhosting onder gebracht. Het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik hoor graag van je.
    Hartelijke groet,
    Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *