Dip-Tip… :o)

Wat doe je als je niet alleen een Blogdip hebt maar nu ook nog een Quiltdip hebt………..??

En tijdens het leggen van al die stukjes gaat het brein borrelen en borrelen…………

En er borrelt weer wat inspiratie naar boven………..

Gauw nog wat stukjes leggen……….. wie weet raak ik hierdoor wel uit m’n dipjes!!

Puzzelgroetjes van Joyce ;o))

 

11 gedachten over “Dip-Tip… :o)

 1. Ach komt vanzelf joh dat je weer uit je dipje klimt, volgens mij heeft iedereen dat weleens…
  Mooie puzzel, en dat rode ‘wiel’…… Dat zou weleens de inspiratiebron kunnen zijn denk ik…
  Fijne dag!

 2. Hallo Joyce een dip komt bij iedereen wel eens voor hoor straks schiet je weer vooruit bij mij in de tuin staat een oude peeenmolen en daar zit ook zo een wiel aan ben benieuwd of het plaatje dit ook voorstelt.Zie je nu wel nu maak je ons toch weer nieuwsgierig.Zet hem op en de groetjes van Nelleke

 3. Ik denk dat elke quilter je gevoel wel herkent, ik heb het zelf namelijk ook regelmatig. Maar je dip gaat vast snel weer over, doe vooral wat je leuk vindt om te doen. De puzzle ziet er leuk uit, ik hou wel van Anton Pieck. In mijn geboorteplaats (Hattem) zit zelfs het Anton Pieck museum, en ik ben dol op de Efteling.

 4. Oh hier heb ik dus geen geduld voor!! Ga je hem opplakken of gaat hij de doos weer in als hij klaar is,… Oh hemel ik ben altijd bang om stukjes kwijt te raken en de schik gaat er dan al heeel snel vanaf bij mij,…

  Veel plezier met puzzzelen,…

 5. Hoi Joyce, je dip gaat vast wel gauw over! Weet je dat ik door jouw appeltjes weer helemaal in een flow terechtgekomen ben…
  Puzzelen is trouwens ook erg fijn en leuk om te doen!
  Veel groetjes, Mienke

 6. O wat een leuke puzzel is dit ook zo leuk om te doen. En de quilt en blogdip ineens is het over en komt het weer helemaal terug, gewoon even aan toegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *