Hoi Jane,

5 juni 2011…..het einde van een heerlijk lang weekend in de Achterhoek!! Al jaren trekken we er met Hemelvaartsdag een paar daagjes tussenuit om lekker bij te tanken. Heb jij vroeger ook Hemelvaartsdag gevierd? Hier in Nederland is het een erkende feestdag. Ja een erkende dag, maar ik durf erop te wedden dat wanneer je aan willekeurige mensen op straat zou vragen wat de betekenis is van deze dag dat het overgrote deel geen flauw idee heeft. Volgende week is het Pinksteren en ook dat zou een leuke quizvraag zijn…;o)

Maar goed we hebben weer een paar mooie dagen gehad. Héérlijk weer dus dat betekende hele dagen naar buiten!! Lekker met Bo en Tinka aan de wandel in de bossen, door straatjes gestruind in mooie plaatsjes en natuurlijk wat terrasjes gepikt.

Afgelopen maand was een rare maand…..de maand vlóóg voorbij… veel drukte op het werk en thuis was er een tuin waar het onkruid mij constant toeriep dat ze het zo naar hun zin hebben en in grote getale bleven hangen…… gordijnen die op maat gemaakt moesten worden en nog meer van dat soort klusjes. Gelukkig bleef er ook nog tijd over om wat blokjes te maken van jou wonderschone quilt!!  In m’n berichtje van de vorige maand vertelde ik dat het werken aan de Nearly Insane voorrang zou krijgen maar ja, zoals zo vaak loopt het dan toch weer anders………. ben dus erg slecht in het nakomen van afspraken die ik met mezelf maak. (en ik blíjf ze maken…)

Oh ja, ik kreeg pas nog een leuk idee! Ik ga m’n verhaaltjes die ik aan je schrijf uitprinten op stof om ze te verwerken in de achterkant van mijn DJ-quilt! De komende tijd zal ik eens gaan uitproberen om te zien of het allemaal wel goed blijft in de was enzo.

Tot nu zijn er 43 blokjes en 20 punten gemaakt, heb dus nog wel even te gaan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Er zijn in Mei 3 punten en 3 blokjes gemaakt:

Over dat werkje wat erboven ligt vertel ik later meer…………was niet van plan om aan iets nieuws te beginnen maar heb sinds de verbouwing wat kale muren……..;0))) èn.. het is kleinschalig!!

Nog even een close-upje van het blokje rechtsonder,

ben helemaal *flieft*  op dat bloemetjesstofje…………

Vanavond nog even prutsen aan het nieuwe quiltje en dan wacht er weer een druk weekje!

Quiltgroetjes Joyce :o))

 

18 gedachten over “Hoi Jane,

 1. Jij hebt veel gedaan deze keer. En allemaal zo mooi geweldig. En dat op de achtergrond wat leuk het is ook zo moeilijk om niet te vallen voor al die verleidingen die je tegenkomt.

 2. Hele mooie blokjes weer zeg en leuk om te horen dat je zo’n fijne hemelvaart hebt gehad. O en Hemelvaartsdag betekent dat Jezus toen naar de hemel ging, precies 40 dagen na zijn opstanding.:-)
  Groetjes Anneke

 3. ach die Jane…overal verteld een ieder zijn of haar verhaaltje bij de blokjes..die van jou zijn ook weer erg leuk om te lezen..en de blokjes en puntjes zijn weer super mooi!!!!
  Mijn verhaaltjes schrijf ik in een DJ boekje….over elk blokje iets..;0)
  Het is…blijft en wordt een hele bijzondere quilt!!!
  ;0))

 4. Wat een leuk idee heb je voor de achterkant van je dear jane. Ik snap dat je verliefd bent op de bloemetjesstof. Goed dat je ook al driehoeken maakt. Ik heb bijna de blokjes af, maar moet dan nog alle driehoeken. Op 1 of andere manier heb ik het idee dat die veel meer werk zijn.
  Groeten, Marian

 5. Heerlijk, zo even een paar daagjes weg. En het weer werkte ook best mee, dus dat is dubbel genieten. Ik kan trouwens ook heel slecht afspraken met mijzelf maken: ik vind altijd wel weer een excuus om iets anders te gaan doen ^_^ Je hebt weer mooie blokjes gemaakt, die bloemetjesstof is inderdaad erg schattig.

 6. Heerlijk een paar dagen er tussen uit! Uit is goed voor U:) Mooie blokken heb je gemaakt en wat een leuk idee om de achterkant te voor zien van tekst:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *