NI-quiltje prik…

 

Kaal hè!!!

Na het uitpakken en inrichten van de benedenboel kan ik nu eindelijk in m’n eigen domein aan de slag. En het allereerste wat ik wil is dat kale prikbord weer inrichten!!

 

De Nearly Insane quiltjes lagen geduldig op een stapeltje te wachten tot ze weer opgeprikt konden worden.

 

Dat spelden deed ik voorheen gewoon met spelden die ik op m’n kussentje had zitten. Maaaaar tijdens het verwijderen van de blokjes voor de verbouwing merkte ik dat de spelden niet meer glad aanvoelden en zelfs al wat roestig werden…….. grote schrik want je zit natuurlijk niet te wachten op roestplekjes op lapjes die nog niet eens ècht in gebruik zijn genomen…….

Dus op zoek naar RVS spelden wat niet eens zo eenvoudig bleek. Ik had nog wat spelden waar nieuwe overhemden mee gespeld zijn als je ze koopt en na wat speurwerk op internet vond ik ze……

 

5000 stuks……..dat zijn héél veel nieuwe overhemden………;0))

 

Nu kon er weer veilig worden doorgeprikt.

 

Zag je die lapjes die ik even op het speldenfotootje erbij heb gelegd……..

 

Windhams Farmer Fancy……… geweldig hè………….. :0))

Voorheen hingen de NI quiltjes gezellig samen met de DJ blokjes op het prikbord, maar het prikbord is weliswaar groot maar niet zó groot……

 

Dus is het nu exclusief gereserveerd voor deze quilt omdat ik deze erg graag wil gaan afmaken……..tuurlijk DJ ook maar ja het lukt me dus niet om met m’n rechterhand een NI quiltje te maken en met m’n linkerhand een DJ blokje……..;0))

 

 

Nee ik heb hier m’n handen aan vol!!

 

Quiltgroetjes van Joyce :o))

 

27 gedachten over “NI-quiltje prik…

 1. Wat ontzettend leuk dat grote prikbord en nog leuker met je NI blokjes erop. met die 5000 speldjes kun je vooruit, daar kunnen dus 5000 blokjes mee vastgespeld worden :-) ZET HEM OP !!!

 2. Wat een heerlijk uitzicht heb je zo op je werk Joyce, dat is wel heel stimulerend. Ga jij nog naar de Quilthoeve in Naaldwijk? daar woon jij toch ook niet zo ver vandaan ? Het lijkt mij een hele mooie winkel.

  groetjes, Jeannet

 3. Oooooooooooh wat een GROTE prikbord, wat handig!! Ik wist niet dat er zulke grote bestaan.
  En wat erop geprikt zit ziet er prachtig uit, mooie stofjes gebruik je ervoor!

  Groetjes
  Tertia

 4. Wat??? kan jij niet met links aan de ene quilt werken en met rechts aan de andere????
  Jammer he!!
  Ik moet bekennen: dat kan ik ook niet. En dat is eigenlijk best wel heel erg jammer.
  Mooie nieuwe stofjes heb je!!!

 5. Het uitzicht is magnifiek ! mooie blokjes en stofjes… Nu weet ik waarom we voor het kantklossen dure naalden dienen aan te schaffen? Roest maakt alles kapot. Mooie tip die je ons daar geeft. Geniet van je dag!

 6. Wat een prachtige wand, wat een mooie blokken zitten daar allemaal op. En wat heb je mooie stoffen erbij gekocht. Prachtig. Veel plezier met het maken van de kunstwerkjes.

 7. Wat een heerlijk gevuld prikbord. Lekker om weer aan de slag te kunnen. Goed dat je me hebt gewaarschuwd wat betreft de spelden, zal het goed in de gaten houden… Mijn charmquilt lapjes zitten al jaren vastgeprikt, zal toch eens kijken…
  Die nieuwe serie stoffen is om te watertanden!

 8. Joyce, wat heerlijk dat je “verbouwing” achter de rug is.
  En wat een mooi wandje heb je nu, het ziet er prachtig uit.
  Net zoals je mooie appeltjes en je DJ.

  En ja, dat dweilen met de kraan open …… dat herken ik zo goed. :-))

 9. Wat mooi de wand met al je NI blokken erop, snap ik dat je daar mee verder wilt gaan. Jane heeft geen haast en soms moet je prioriteiten stellen…of jezelf in twee splitsen!

 10. wat wordt het mooi jouw Ni . de kleuren zijn prachtig en ja twee dingen tegelijk ik ken dat het lukt mij ook niet echt! dus ik ben druk aan het boerinnetje bezig die moet eerst af wordt voor mijn dochter die 12 en half jaar getrouwd is en ik hoop de top af te hebben in elk geval de helft!

  christine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *