Een kale muur te lijf…:o))

 

In m’n vorige logje liet ik al een glimpje zien van dit quiltje in wording…

Een poosje geleden hebben we een bezoek gebracht aan de nieuwe quiltwinkel “De Quilthoeve” in Naaldwijk! Wat een ontzettend gezellige winkel is dat. Helemaal naar mijn smaak!!

Een paar jaar terug hadden we in die omgeving helemaal geen quiltwinkels meer en nu hebben we 3 geweldige winkels. Het Quilterspalet en The Stitch Cottage in Den Haag en sinds kort De Quilthoeve in Naaldwijk erbij…….heerlijk!!

Affijn tijdens het winkelen in De Quilthoeve kon ik dit pakketje niet weerstaan…..

Een beeldig patroontje van Cinnamon Patch met daarbij rolletjes vilt. En omdat we sinds de verbouwing last hebben van wat kale muurtjes……..;0))

mocht het pakketje mee naar huis.

Het plan was om dit eens even snel in elkaar te zetten en ik bedacht dat de naaimachine mij daar eens goed mee kon helpen. Maar ja……die machine was alleen handig voor het aan elkaar zetten van de vierkante lapjes en sindsdien ben ik al menig uurtje zoet met het appliceren met de hand en het borduren…….:0))

En oh, oh, oh…….wat vind ik het leuk om te doen!!

Zo ziet het er nu uit……


Ik heb het al even voor het muurtje gehouden en het past daar perfect.

En nu…….snel verder ermee!!

 

Appliceer- en borduurgroetjes van Joyce :o)

Wil je virtueel op bezoek bij De Quilthoeve….?klik dan hier ?

 

 

15 gedachten over “Een kale muur te lijf…:o))

 1. zo joyce jij zit niet stil he?

  het is een lieffie en ja ik heb ook al besteld bij de quilthoeve jammer genoeg is ze net te ver bij mij vandaan . zat ik nog maar in amsterdam dat was niet zo ver met de trein een dagje weg heerlijk. ik ben hier al bijna twee uur bezig voor ik een stationnetje heb hahahahah

  christine
  /p/s de pups zijn zo schattig/

 2. Leuk quiltje en heerlijk weer eens heel wat anders met die viltjes.
  Jaren geleden toen the border zijn deuren sloot ben ik opgehouden met quilten, ook ik had jaren niet meer gequilt pas toen hier in de buurt de Stitch cottage open ging en ik het internet ontdekte ben ik weer helemaal enthousiast geworden voor het quilten. Misschien komen we elkaar wel eens tegen!

  groetjes Marijke

 3. Hèhè wat is het hier gezellig! Kom effe lekker bij je neer ploffen,…
  Wat een mooi quiltje!!!!

  Kan geen verhuisdoos meer zien, en mis m’n lapjes,… snif,…
  Nog een paar dagen en dan gaat het leven weer beginnen!
  :o)
  En ik heb ook weer zin om te bloggen,…
  ;o)

 4. Ohhh wat leuk, ik kan me helemaal voorstellen dat je voor dit quiltje/patroontje bent gevallen!
  En die muur bij jou….daar past tie perfekt.
  Gauw verder afmaken, want die kale muur kan niet hoor ;-)

  Groetjes
  Tertia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *