Hoi Jane,

Het is alweer een maand geleden dat ik een stukje over jouw prachtige quilt, die ik zó graag na wil maken, schreef en dat ik vertelde over de virtuele bee in weblogland iedere 5e van de maand.

Weet je, voor wat betreft het handwerken is het een beetje jammer maar we zijn thuis aan het verbouwen en daarom is er afgelopen maand nauwelijks tijd geweest om met lapjes in de weer te gaan. Wat niet jammer is dat we straks weer picobello erbij komen te zitten.

We krijgen een “zwevend” toilet en een heuse inductiekookplaat…….. hoe was dat in jouw tijd? Niks zwevends in jullie “outhouse” en er zal ongetwijfeld heel wat hout zijn gehakt voor het fornuis!! Ja het contrast is wel erg groot hè? Jullie hadden vast geen driepuntssloten op de buitendeur….. mèt politiekeurmerk ;0) Gelukkig hebben we 1 ding in ieder geval wel gemeen, de liefde voor lapjes en draadjes, wat heerlijk om te doen hè!

Ik mis het nu enorm maar nog eventjes en dan kan ik er weer tegenaan!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Afgelopen maand 2 punten en 1 blokje gemaakt……..en nog wat half af……volgende keer weer wat betere fotootjes!!

Nog 2 weekjes te gaan………..!!

Groetjes Joyce :o))

 

 

19 gedachten over “Hoi Jane,

 1. oh joyce gezellig een logje van jou schiet het op in de verbouwing?zal erg mooi worden denk ik. gelukkig heb je nog een beetje afleiding van sjaan gehad zijn mooie punten hoor . en ja soms zit ik ook te dromen over hoe jean leefde in die tijd zou er graag eens een weekje willen zijn in die tijd .

  christine

 2. wat heb je dat weer leuk beschreven..en ondanks de drukte toch nog puntjes gemaakt..mooi hoor!!..;0)
  wat zal het heerlijk zijn als de verbouwing straks achter de rug is…het wordt vast erg mooi..
  Nog even volhouden!!..;0)
  fijn weer wat gelezen te hebben bij jou..
  lieve groetjes Gerda

 3. Nou gelukkig toch nog on-line! En wat…ook nog schitterende taartpuntjes en een blokje…ben apetrots op je!!!
  Enne naar jou recept in de slow-coocker kijk ik ook al uit….

 4. Dat je ondanks de drukte met verbouwen toch nog van die prachtige punten en een blok hebt kunnen maken vind ik heel erg knap. En het eind is in zicht als ik het goed lees dan kun je heerlijk van alles genieten.

 5. Goed van je, toch nog een punt erbij, heel veel sterkte met de laatste loodjes… Straks heb je superkeuken en weer alle tijd voor de lapjes!

 6. Gezellig om weer even iets van je te horen, zo tussen de verbouwing door. Straks als alles achter de rug is, heb je vast weer meer tijd om aandacht aan Jane te besteden. Succes met de laatste loodjes!

 7. Hoi Joyce en Jane, nog 6 dagen te gaan en dan zit de verbouwing erop! Ik hoop dat alles voorspoedig en naar wens verloopt.

  Nog eventjes Joyce en dan kun je genieten in je mooie *H*U*I*S* met je lapjes!
  JIPPIE!
  :o)

  Zet ‘m op!

  Wat zit Jane trouwens te glunderen???
  Wat!!!! Blijft ze hier wonen, in een eigen kamer?????
  En geeft ze elke ochtend Sjaantjesles????
  ;o)

 8. Gluurt om het hoekje,… wooooh,… het wordt wel héél erg *M*O*O*I*!

  Ben blij dat de verbouwingsweken bijna om zijn, ik mis je gebabbel,…
  *Ü*

 9. Laatste loodjes zeker…..en dan mag lekker jou nieuwe huisje helemaal gezellig maken!! En wij zijn natuurlijk benieuwd naar jou vernieuwde huiske! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *