Heimwee…

Wanneer je gaat verbouwen is het fijn om te weten dat straks, als de stofwolken zijn opgetrokken, het zaagsel is weggeveegd en het houtwerk weer strak in de verf zit, dat het dan weer hélemaal geweldig is.

Dat is een héél fijn vooruitzicht…….. maar nu…….. nu heb ik een beetje last van heimwee.

Heimwee naar m’n heerlijk eigen domein wat er nu een beetje zielig bij staat…

Het sloopwerk is achter de rug

Nog 5 weken te gaan…………

Groetjes Joyce :o))

 

29 gedachten over “Heimwee…

 1. Heel veel sterkte Joyce. Ik weet wat je wil bedoelen met heimwee, ik had dat ook.
  Bij ons is nu zo goed als alles achter de rug, we zitten terug op ons plekje, de keuken moeten ze nog voor komen omdat er een probleem is aan het werkblad en aan een afvoer die ze stuk hebben gemaakt tijdens de plaatsing maar ja dat is niets vergeleken met wat het was. Je moet gewoon denken als het af is, zal ik blij zijn met het resultaat en zal het zijn hoe ik in mijn gedachten had. Dat werkt hoor. In die periode heb ik heel weinig handwerk kunnen doen, weet je ook de moed niet eigenlijk.
  Volhouden hé, er is al weekje voorbij :-)

  Gr,
  Mireille

 2. *Goof knipt het plastic open in de lapjeskamer, zet een kannetje koffie neer en ’n lekkere aardbeienvlaai van oma Joke.
  Zo, Joyce kan weer terecht,…

  O ja,… nog even die twee ventilators aanzetten die voor de deuropening staan, die waaien al het vervelende stof terug het huis in,…

  DJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJS kom maar, je mag weer!*
  :o)

 3. ook al aan het verbouwen en opnieuw inrichten. Na het klosjes-mandjes-vingerhoedjesvirus is een nieuwe virus geboren dus!!
  Sterkte en iedereen zegt, het moet eerst……..enz enz…;)

 4. Oeioei, wat een rommel wordt het altijd eerst voordat het beter wordt, he?! Gelukkig maar dat je al weet dat het mooier wordt! ;)
  Maar wel heel veel sterkte, hoor! En hou maar wat leuke kleine quiltprojektjes bij de hand zodat je tenminste af en toe wat voor jezelf kunt doen!
  Sterkte, meid!!!!

 5. Maar vanaf nu wordt het steeds beter. En straks mag je weer in een opgeruimd huis zitten. En nu al verzinnen wat je weer allemal gaat doen. Ik zit zelf k in de rommel, dus ik leef helemaal met je mee.

 6. Het ziet er een beetje mistroostig uit de kamer in het plastic om maar niet te spreken over de rommel op de volgende foto maar eens komt er een dag dat je zomaar je kamer weer inkan en heerlijk aan de werk kan. Hij komt steeds dichterbij…

 7. Niet het juiste moment om een kopje thee te komen drinken, maar in ieder geval is het breekwerk achter de rug. Nu wordt het alleen maar beter en mooier. Kruip af en toe maar even onder het plastic om troost zoeken bij je lapjes.

 8. Pffff…..en ik maar denken dat het hier stoffig was…. mocht je de boel willen ontvluchten..ik heb wel een plekje aan tafel hoor…en mee-eten mag ook wel…wat we vanavond gaan eten staat al op mijn blog te lonken….

 9. Heel veel sterkte met alle troep en de brekerij Joyce. Ik heb nog even een vraagje op quiltgebied. Jij hebt zo’n pistool aangeschaft voor het sandwichen, bevalt dat goed? ik zag het bij gelrebloem en wil het wel aanschaffen, maar wilde nog een keer van jou evt. voor- en nadelen horen. Kun je het gemakkelijk uit de stof verwijderen? Heb je dan overal 1 mm grote stukje plastic liggen of haakt het in de quilt of valt dat allemaal wel mee?
  Fijne avond!

 10. Oei als ik die laatste foto zie kan ik me je heimwee voorstellen hoor ! ! ! Wat een ravage, maar je moet maar zo denken het moet eerst slechter worden voordat het weer beter wordt en slechter dan op de laatste foto kan niet ! ! !
  Veel succes met jullie verbouwing,
  groetjes Hennie.

 11. Best heftig en het wordt natuurlijk eerst slechter voordat het helemaal af is. Hou vol!
  Ik hoop dat je nog wel ergens een plekje vindt om aan je quilts te werken.
  Groetjes

 12. Ik kan mij indenken dat je je nu erg ontheemd voelt in je eigen huis. Maar hou vol: voor je het weet geniet je weer volop van je mooie hobby en de lapjes. Succes!

 13. ach jee…kun je nog een beetje buiten zitten in het zonnetje om te patchen???..of vliegt ook daar de stof je om de oren…of zit je dan de harde werkers in de weg…..
  volhouden hoor!!!…starks is het zo allemaal weer vergeten…( hoop ik)..;0)
  fijne dag

 14. hoe gaat het met de verbouwing van je paleisje?

  hoop dat je toch nog ergens een plekje hebt waar je wat kan naaien aan je lapjes anders duurt het erg lang voor je en kan je weer beginnen aan een nieuwe beginnerscursus hihi.

  liefs van christine

 15. Ook op de 5de van de maand word er aan je gedacht hoor….eten jullie al wat anders dan stof??? Enne die blokjes die je al mocht gemaakt hebben kunnen best nog even verstopt liggen hoor. Sterkte daar enne succes bij het schoonmaken en opbouwen van een nieuw domeintje. Quiltgroetjes of zijn het poetsgroetjes???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *