Zinnig bezig………;0)

ZO!!!

De grote stofwolken zijn weggewaaid!! Tijd om m’n spulletjes weer tevoorschijn te halen.

De hele benedenboel heeft ruim 6 weken opgeslagen gestaan en nu mag ik er weer mee spelen…….


46 dozen vol met?

*Ü*

Wa’s dat nou……asperges??

Oh nee……..’t zijn die (witte) kaarsen die ik 25 jaar geleden kocht voor die kandelaar die al 15 jaar geleden naar de dozen met “wie weet ooit” verhuisde…..;0)) Die kandelaar waar maar één type kaars in past…….. en waar de kaarsen bij de minste aanraking meteen schots en scheef staan……..

Ja hoor……..de eerstedebeste doos die ik heb te pakken is uiteraard zo’n doos met van die twijfelaars erin. Vóór ze de doos ingingen kregen ze, voor de zoveelste keer, het voordeel van de twijfel. De beslissing hoefde immers pas ècht genomen te worden wanneer ze uitgepakt werden……… En nu zit ik dan…….

Heb even het kaarsgerei bij elkaar gezet…

mmmmm……. die kerstkaarsen rood-groen-wit…… hoe oud zouden die zijn?

Zo hé!! ’t zijn wel goedgekeurde kaarsen!! En ook zo’n 25 jaar oud……zijn ze dan antiek?!

Toch wel zonde om weg te gooien hè?! Heb er geen kandelaar voor, maar ja díe kan ik dan mooi voor de kerst vragen……;0)) En kaarsen vallen die onder chemisch afval?? Wat een dilemma’s wat een twijfels…….

Weet je wat……..ik ga de overige 45 dozen uitpakken en neem daarna een beslissing.

Hopelijk zit er in de volgende doos iets beters……….. want als ik in dit tempo ga uitpakken…;0))

 

Uitpakgroetjes van Joyce!!

 

9 gedachten over “Zinnig bezig………;0)

 1. Goed besluit om verder te gaan, ik hoop alleen dat je dit niet bij iedere doos krijgt dan hebben we nog even LOL. Veel plezier met het verder uitpakken en weer inrichten.

 2. Jaaaaa, ze is er weer! Met dozen vol kaarsen…..en hihi zo herkenbaar….OOk hier gingen er destijds dozen vol kaarsen mee naar Amerika….kwam daar aan met temperaturen van 43 graden C, de verhuisdag dus ook! EEN tijdend het uitpakken waren al mijn kaarsen compleet vervormd en versmolten tot grote klompen niet meer te gebruiken goedje….en dus alles weggegooid….eindelijk een goede reden om er vanaf te komen! Maar jij kan ze misschien wel opbranden nu met die zwoele avonden buiten…zittend met een wijntje…je zie ’s avonds toch amper de kleuren van de kaarsen! Plezier met het hervinden van je spulletjes!

 3. he JOyce wat gezellig weer een logje .

  oh een oude kaarsen daar ben ik gek op! gezellig aan steken op zwoele avonden in de tuin of gezellig binnen straks . weetje ik het een vlakke schaal voor een cake bv daar zet ik de oude kaarsen op even laten smelten aan de onderkant en ze zitten vast. en dan aan steken kan heel goed en verschillende bij elkaar staat zo leuk , niet weggooien dus en ook niet meer in de doos stoppen hoor!
  succes met de dozen leeg halen. en je kamer opnieuw inrichten . een fijn paas weekend gewenst. maar ook genieten van het mooie weer hoor.

  christine

 4. Ha die Joyce, wat een herkenbaar probleem. Nog even bewaren en twijfelen en dan gaan ze gewoon weer terug in de kast voor ooit haha. Moeilijk hoor om afstand te doen van die oude nutteloze dingen. En dan te bedenken dat het alleen nog maar kaarsen zijn. Ben benieuwd wat je nog meer tegenkomt. Kan erover meepraten want ik ben 13 keer verhuisd en het uitpakken was steeds weer een feest van herkenning. Ik vrees de dag dat we kleiner gaan wonen. Veel succes!

 5. Hi,hi, geweldig Djoojs dat er meer mensen zijn die zo lekker kunnen twijfelen over het weggooien van ‘niets’. Zelf ben ik aan het inpakken, bah wat een rotklus en net nu het zulk schitterend weer is! Maar o,o,o, wat herkenbaar zijn je logjes!!! Succes met het uitpakken!

  Groetjes en een fijne dag verder,
  Annie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *