Still Insane……;0))

Het heeft even geduurd maar de klus is uiteindelijk toch geklaard!

Miniquiltje (tje??)18 met z’n 229 stukjes zit in elkaar……..

……Merlin zit ‘m trots te showen…:0))

 

Om het te vieren meteen wat extra miniquiltjes gemaakt van de Nearly Insane…

quiltje 24

gezellig hè al die gansjes….

en dan quiltje 12

potje dammen??…;0))

En tot slot nog een half quiltje, nummertje 94A……

De 2 geruite driehoekjes lijken wel gordijntjes, vind je niet?!

En terwijl ik zo bezig ben met de Nearly Insane vind ik het aan de ene kant wel jammer dat ik met meerdere projecten tegelijk bezig ben. Zou nu het liefst alleen met deze bezig zijn…….maar ja als ik dan de NajaarsSampler zie liggen….. of de DJ….. of de GDO die gedubbeld is…… of…de appeltjes voor de dorst……. of…of… dan is het toch ook weer een feestje om daaraan te werken.

Gelukkig kan ik me, ondanks al die gevaarlijke verleidingen die ik overal tegenkom, nog steeds inhouden om er niet nóg eentje bij te maken……maar dat is soms echt moeilijk hoor!! ;0))

In de linkerkolom vind je het aanklikbare fotoalbum van de Nearly Insane. Daat staan al de blokken die tot op heden zijn gemaakt.

Quiltgroetjes Joyce :o))

 

 

35 gedachten over “Still Insane……;0))

 1. oh Joyce ook jij hebt het voorelkaar blokje 18 het is een klusje maar als die klaar is heb je ook wat. en ja die verleidingen ik weet er alles van weet ook niet aan welke ik het meest wil werken het is allemaal zo leuk.

  maar de NI heeft echt wel een plekje in mijn hart en hij ligt zo warm nu

  christine

 2. Wederom zijn je NI blokken prachtig. Leuk, de kleine, rode accentjes hier en daar. Ik heb al een poos geen blokken gemaakt. Nu ik dit weer zie krijg ik ook weer zin. Wie weet binnenkort.
  Elle

 3. Oh Joyce, nu ben jij ook begonnen met de NI……….!!!!!! Wat een super-blokjes!!!
  Ik ben zo onder de indruk van al die kleine stukjes in één zo’n blokje……… Ik denk echt dat ik het boek nu maar ga kopen……. Ooit voor de toekomst……… (als ik wat van mijn tien andere projecten af heb…….. ;)) ……!)
  Geniet ze!

 4. Joyce, je bent een krak ! Dat blok 18 heeft je duidelijk niet gek gemaakt. Proficiat hoor.
  En ja, iedere quiltster is toch gepassioneerd bezig met tientallen projecten.

 5. wat zijn het een juweeltjes!!!…en wat een prachtige kleuren gebruik je…zucht..tja al dat mooi’s…ik PROBEER ook verstandig te zijn..;0))
  En Merloin is met recht trots op deze mini quiltjes!!!!
  Fijne avond..

 6. Géén nieuw project voorlopig? En over welke termijn spreken we dan? Ik geloof NOOIT dat jij zo sterk in je schoenen staat……
  Geniet lekker van je NI vanavond.

 7. Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt en die met al die stukjes daar zit ik tegen aan te hikken dus die wacht nog maar even. Het met meedere projecten bezig zijn dat herken ik ik word er nu erg onrustig van dus ik ga eerst dingen afmaken maar er liggen zoveel mooie verleidingen te wachten. Zucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *