5e van de maand……..

Dear Jane update………oeps…..ik ben nog met 3 blokjes bezig…….

maaaar……..met een lekker wit wijntje erbij ben ik startklaar om vanavond samen met Jane, te helpen zoeken naar Zorro!!

Wat zitten er een leukerds bij……….(bij Zorro) och….als ik toch 25 jaar jonger was……….;0))

Heb afgelopen maand overigens 3 blokjes wèl klaar gekregen maar vandaag waren er ineens zoveel (gezellige) stoorzenders dat het niet is gelukt om wat foto’s te maken en een uitgebreid logje te schrijven dus het bewijsmateriaal houden jullie nog van me tegoed.

Ben benieuwd hoe het de anderen van de “DJ blogbee 5e van de maand” is vergaan.

Quiltgroetjes Joyce! :o))

 

 

15 gedachten over “5e van de maand……..

 1. Dat wordt erg gezellig bij jullie en ik zie een blokje die ik even had overgeslagen die met de vier applicatie punten. Dat is nu mij volgende blok waar ik aan ga beginnen. Veel plezier met Zorro en natuurlijk de blokjes en ja als ik nou ook eens 25 jaar jonger was dan …..

 2. ….maar in de kleur van je hart…..tja ik zing zo verder hoor!!!
  wat goed dat je me wakker schudde!!..;0))
  de tijd gaat ook veel te snel..
  maar jou sjaanblokjes mogen er weer zijn..en je maakt er gelijk een gezellige boel van….
  ik heb naar Steven Seagal gekeken..( zou ook wel een leuke zorro zijn!!..;0)..)
  fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *