Een tuintafel met NI quiltjes..;0)

Vorige maand was er geen NI update dus deze maand moet er toch zeker weer wat klaar zijn…;0))

13 miniquiltjes zijn er weer bijgekomen!! Ik heb ze gisteren op de tuintafel uitgelegd en het avondzonnetje geeft wat extra lichtschijnseltjes erop.

Het maken van de Nearly Insane ga ik iedere maand leuker en leuker vinden. De miniquiltjes zijn steeds helemaal naar m’n zin.

Dat was vorig jaar wel anders…….toen zat ik compleet vast. Maar sinds ik overnieuw ben begonnen wordt ’t helemaal zoals het in m’n hoofd zit.

Alle 13 nieuwe miniquiltjes staan in de linkerkolom in het fotoalbum van de Nearly Insane. En omdat er dit keer weer wat lievelingsexemplaren zijn bijgekomen mogen deze nog even apart op dit logje pronken.

Allereerst miniquiltje 28……

Ben helemaal flieft op het rood/witte ruitje en het streepjesstofje met lichtblauw en rood vind ik net een pyamastofje……deze komt regelmatig terug in de NI…..omdat ik die zo lief vind….

Dan miniquiltje 29……..

Zo van dichtbij lijkt het rood er niet echt uit te springen maar als je van een afstandje kijkt…….dan weer wel. Ook hier zo’n pyamastreepje…..maar dan zonder rood.

Miniquiltje 47………

Dit vind ik echt zo’n stoere!! Dat donkerblauw geeft echt een robuuste uitstraling!!

En hier miniquiltje 53…..

Door het weinig blauw in dit blok springen dit soort blokken er in het geheel prima uit!! Over een poosje……zal ik eens een foto maken van het totaaloverzicht, dan is dat goed te zien…..

En dan nog miniquiltje 35……..

64 stukjes uit 6 verschillende stofjes en toch oogt het niet (te) druk……….

Ja het is echt een feestje om deze quilt te maken. Ben dan ook alweer druk doende met de volgende blokken…….zal niet meer zo lang wachten om die te laten zien hoor!! ;0))

Warme quiltgroetjes van Joyce!! :o))

27 gedachten over “Een tuintafel met NI quiltjes..;0)

 1. Zo he, wat een gave blokken heb je weer gemaakt zeg. Net wat je zegt: het zijn allemaal mini-quiltjes opzich. Je zou ze zo in willen lijsten. Fijn dat je de smaak nu weer goed te pakken hebt. Veel plezier ermee!

 2. Wat zijn ze moooooi……en wat doe je dat allemaal weer keurig Joyce, daar sta ik vol bewondering naar te kijken, wat zal dat weer een prachtige quilt worden.

  groetjes, Jeannet

 3. @Debby ik patch inderdaad met de hand. Ik kan wel met de machine overweg maar eer ik dan zulke puntjes heb dan heb ik het al 100x uitgehaald………;0)) Met de hand gaat bij mij dus veel vlugger!

 4. Hoi Joyce
  Kan me voorstellen dat je flieft bent op deze blokken met die mooie kleuren.
  Als het een beetje lukt gaat het ook als een verslaving werken.
  Succes verder.
  Marga

 5. oh Joyce als ik jouw blokken zie vindt ik het bijna jammer dat die van mij klaar is. ik ben hem nu aan het door quilten maar daar is het even te warm voor maak alleen maar blommen voor ooit eens ! .

  ze zijn super mooi de blokken
  christine

 6. Dat gaat de goeie kant op , wat een BEAUTY’S van kleine miniquiltjes , en wat zal het een prachtige N.I. quilt worden !
  Dus…..pak de naald en draad en maak ze allemaal , in die prachtige kleurstelling ,want jij hebt een goeie taste van kleuren , SUPER !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *