Bloemenvrouwke

Een paar weekjes geleden was er een gezellige zaterdag bij Bep!!

Door omstandigheden kon de geplande lezing van An Moonen niet doorgaan, maar vergezeld van prachtig weer en gezellig gezelschap hebben we een superdag gehad. Ontzettend leuk om een aantal medeblogsters en medeblogger te ontmoeten!! Oh, oh, oh, wat viel er veel te kletsen!  We hadden ook allemaal wat werkstukken meegenomen zodat deze ook met de handen bekeken konden worden…..:0))

Gelukkig heeft Bep, na het sluiten van haar winkeltje in Doesburg een evenzo gezellig winkeltje bij haar huis in Hall geopend. Hier is het ook weer struinen in een lapjes- en patroontjesparadijs.

Nu verdenk ik Bep ervan dat ze stiekem lijm op haar spulletjes smeert want er bleef weer van alles aan m’n handen plakken….;0))

En zo kwam het dat de laatste tijd hier het Bloemenvrouwke “tot leven” kwam.

Een wandkleedje met veel applicaties die lekker dik zijn zodat ze er goed uitspringen.

En zeg nu zelf…..welke vrouw houd er niet van bloemen??

Dus de tekst van de stitchery spreekt me erg aan……….

 

En zoals het Bloemenvrouwke haar bloemen omarmt……

En kijk…….er bleef nog meer aan m’n handen plakken.

 

Een zelfmaakpakketje met zomerkoninkjes bezorgt je een paar leuke creatieve uurtjes en uiteindelijk een bakje vol gezelligheid!!

Zo en nu ga ik eens even in de tuin kijken welke verse bloemen er vandaag weer bij zijn gekomen……:0))

Quiltgroetjes van Joyce!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oh ja…

patroon van het Bloemenvrouwke en het zelfmaakpakketje kocht ik dus bij:

Atelier Bep (<–klik)

 

17 gedachten over “Bloemenvrouwke

 1. Jammer dat de lezing van An Moonen werd afgelast, zo te lezen was het toch een geslaagde dag. Vervelend die plakkende vingers maar wel leuk.
  Groetjes

 2. Is dat dus de reden dat je in dat winkeltje nooit zonder iets de deur uit komt ? ik heb het me ook altijd al afgevraagd,ik zag inderdaad wel van alles aan jou handen kleven Joyce…..Wat een lieverdje is het geworden, ik heb er ook nog mee in mijn handen gestaan, zat zeker niet genoeg lijm aan……aan andere spulletjes overigens wel hoor. Ik vond het echt enorm leuk om je in het echt te ontmoeten Joyce!

  groetjes, en een fijne dag! Berg je hoedje maar op voor de koninginnedag……

  Jeannet

 3. het is vervelend die hebjetexlijm soms heb ik er ook last van en dat wil maar niet van je handen af he?

  je bloemen vrouwke is een schatje en die zomerkoninkjes zijn leuk om zo neer te leggen of ook leuk voor als een klein speldenkussentje tegebruiken .

  christine

 4. Wat een schat van een Vrouwke!
  :o)
  Blijf trouwens ook aan het beeldscherm plakken, het lijkt net zo’n toverkunst van Uri Geller, dat thuis de lepels ook krom buigen,…
  ;o)

 5. Wat een superleuk quiltje is dit geworden zeg. En ik heb erg moeten lachen om je lijm-opmerking *haha* Hoewel er bij mij toen ook van alles aan de vingers bleef plakken bij Bep, heb ik het idee dat ik nog lang niet alles bekeken heb in haar winkel, want ik heb niet eens bij al die leuke patronen gekeken. Binnenkort maar weer eens een keer gaan (na de vakantie van Bep)

 6. Het – plakjeslijmpje – doet hetwel goed aan jouw ijverige handjes , dus het kan zomaar zijn dat wij , de lezers , toch geweldige leuke dingen zien door jouw handjes gemaakt !!

  Het is een heel mooi gemaakt wandquiltje !
  En dan ga ik ook maar ffies kijken bij ons aller creatieve Bep.

  Daaaaaaaaaaaaag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *