Merlin ruim je kamer op!!

Tjonge wat een bende in Merlins kamer!!

Hoogste tijd om weer eens orde te scheppen en wat stukjes af te knippen!!

Hup, aan de slag!!

152 stukjes en een aantal uurtjes verder……….

……..en blokje (zeg maar BLOK!!) 8 ligt klaar om in elkaar gezet te worden.

Merlin heeft de grootste pret en kan het niet laten om zichzelf ook eens flink te behangen met de mooie lapjes. Hij zit heerlijk uit te rusten op een comfortabele poef!!

Poef??

Neeeeeee, dat is geen echte poef maar een geweldig speldenkussen!! Een speldenkussen dat je niet zo 1-2-3 kwijtraakt!!

Een tijdje terug had Betty een mooie actie op haar weblog. Voor giro 555, de slachtoffers van de vreselijke aardbeving in Haïti, maakte en verkocht zij deze mooie “speldenpoeven”.

Overigens zijn er weer een aantal mooie te koop In haar webshop bij “knutsels en frutsels” !!

Merlins kamer is inmiddels weer keurig opgeruimd en lekker overzichtelijk………

En ik…??

Ik ben voorlopig even zoet met het aan elkaar zetten van deze priegelstukjes……..

Quiltgroetjes Joyce!! :o))

23 gedachten over “Merlin ruim je kamer op!!

  1. Je zult wel even bezig zijn met dit blok, wat veel stukjes. De kleuren zijn mooi. En kan Merlijn niet een handje helpen, of maakt hij alleen maar rommel.

  2. Wil Merlin niet even hier op vakantie komen kan hij voor mij dit blok ook knippen heb dit blok nog aan me voorbij laten gaan jou blok ziet er al goed uit.groetjes Nelleke

  3. Hoi Joyce, heb net je tips zitten lezen en moet zeggen dat het heel slim van je is/was om tijdens het sandwichen met dat pistool een plank eronder te laten. Ik heb zelf zitten hannissen om steeds weer de quilt omhoog te doen, waardoor het toch niet helemaal perfect is geworden en me er enorm aan geergerd, niet wetende dat er zo’n simpele oplossing voor was. De volgende keer ga ik het ook zo doen, bedankt!
    Heb jij er trouwens ook zo’n last mee gehad om al die plastics er weer uit te halen, nu had ik wel een flanell quilt met wollen voering gemaakt, dus die was best wel dik, maar toch een heel gefriemel, en soms gingen ze er in zitten, dus je moest weer uitkijken dat je niet je stof beschadigde, nu las ik op internet dat er ook een soort hulpje wordt aangeboden om ze eruit te halen, dus die ga ik meteen bestellen.
    groetjes Marga

  4. oeii, wat een mooie stofjes zie ik daar! Ik ben een heel klein dingetje aan het uitproberen in dezelfde kleuren, dus kijk ik even goed bij jou! En wat een kussen, hé, valt goed op tussen de stofjes en Merlin kan er ook nog op slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *