Weerzien met…….

The Stitch Cottage!!

Eind vorig jaar maakte Carla van The Stitch Cottage bekend dat zij haar quiltwinkel in Hellevoetsluis ging sluiten. Een lange uitverkoop volgde en na de zomer zijn de deuren voorgoed gesloten. Voorgoed?!?

Nee hoor!! De bezoekers van de winkel in Hellevoet zullen ongetwijfeld deze inrichting herkennen!!

The Stitch Cottage staat nu in Den Haag!! Sandra Verhoog opende onlangs haar nieuwe gezellige winkelpandje vol met stofjes en alles wat een quiltster verder nodig heeft!

Het was alsof ik weer een beetje thuis kwam, alsof ik door de winkel in Hellevoet liep. Zo herkenbaar allemaal!!

Tijdens m´n bezoek was de Bee van Sandra aan het freubelen dus behalve baaltjes stof was de ruimte ook gevuld met gastvrijheid en gezelligheid!!

Plaatjes zeggen meer dan woorden dus hier nog een sfeerimpressie……

En werd er nog iets gekocht?!

Jazeker!! Onder m´n kerstquilt in wording ligt de vers aangeschafte achtergrondstof!!

De website van The Stitch Cottage vind je hier

Quiltgroetjes van Joyce! :o)

24 gedachten over “Weerzien met…….

  1. wat heerlijk voor je joyce zo lekker dicht bij de sofjeswinkel en de inrichting ziet er prachtig uit als ik ooit in denhaag weer kom ga ik zekers even aan. het is zover rijden voor mij nu .

    christine

  2. Hoi Joyce, leuk om je vorige week in mijn winkel te ontmoeten! Het was inderdaad een gezellige drukte :0) Wat een mooie projecten zijn er hier te zien op je blog, super. Je achtergrondstof staat trouwens prachtig bij de blokken. Tot ziens!

  3. ehhhh…wanneer??????? ;0))
    dit weekend kan ik niet want dan ga ik een weekend weg …uitje van zaak..waarheen?? geen idee…..misschien wel naar Den Haag..haha

  4. Dat ziet er heel gezellig uit! Jammer dat The stitch cottage zo ver weg is voor mij. gelukkig is de web winkel er nog… Mooie aankopen, ik zie dat je je eigen draai aan de quilt gaat geven, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *