Clubsandwich….

Deze clubsandwich is opgebouwd uit stitcheries met daartussen vers geknipte stukjes stof op een bedje van noppenstof!!

 

Ziet er lekker uit hè?! En deze sandwich is goed voor de lijn!! ;o)

Met de familiebee zijn we dit jaar bezig met de maandblokjes van Gail Pan Designs. De patroontjes zijn vrij te gebruiken en je kunt ze hier vinden. Totaal zijn het 9 stitcheries.

De stitcheries zijn klaar dus is het tijd om er lappendekentjes van te gaan maken. Voor mijn quiltje gebruik ik de serie Peace On Earth van Moda. Vorig jaar kocht ik hier een layer cake van. Een layer cake is een serie lapjes van 25×25 cm die meestal uit de complete serie bestaat, in dit geval 40 stuks.

 

Met behulp van EQ6 heb ik op de pc een beetje zitten uitproberen en heb ik een quiltje bedacht. Het eerste blok is inmiddels klaar en de overige blokjes liggen nu dus als een clubsandwich klaar om aan elkaar gezet te worden.

Altijd prettig om zo´n stapeltje klaar te hebben liggen in m´n knusse hoekje in de woonkamer. Ik kijk er nu al naar uit dat de top klaar is en er in de donkere dagen voor kerst, met zo´n heerlijke kerstfilm op de achtergrond, aan gequilt kan worden……..

Quiltgroetjes van Joyce! :o)

27 gedachten over “Clubsandwich….

 1. Hallo Joyce in een woord SCHITTEREND maar we zijn niet anders van je gewend bij het zien van je projekten,vroeger op school zouden ze gezegd hebben ga zo door.groetjes Nelleke

 2. Hallo Joyce ik ben via via op jou site terecht gekomen, wat maak jij mooie prachtige dingen, ik kom vast nog wel eens vaker langs waaien groeten Esther

 3. Joyce wat een lieffie is dit weer ik heb ze ook opgeslagen de stitchrie (wat een woordzal het wel fout hebben ) en wilde juist zo rond de feestdagen er aan beginnen.

  even voor nelleke@ jammer dat ik niet op jouw site meer kan komen.

  christine

 4. hé hé..hier ben ik dan..losgerukt van mijn quilt avontuur..;0(( en nu heb ik zin in wat nieuws en ik hoorde dat jij hier iets lekkers had!!!!
  nou niks te veel gehoord..wat wordt dat mooi..wat een prachtige kleuren zijn het hé…
  nu voor jou lekker quilten..ik ploeter nog even voort..;0))
  fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *