Merlin slaapt (even) NI meer…..

Het is de 20ste van de maand, dus de hoogste tijd om de Nearly Insane mand erbij te pakken.

De mand zit vol met stofjes die alvast uitgezocht zijn om verwerkt te worden in m’n NI.  In het vorige NI logje  was te zien dat Merlin het mandje in beslag had genomen om er heerlijk in te slapen en sindsdien is hij er niet meer bij weg te denken.

Hier istie weer!! Hoi Merlin!!

Er is weer een blokje bijgekomen, blokje 40 is gemaakt en ligt hier bij de andere 4 blokken.

Tis NI veel maar dat is de schuld van de grote mandjeslap!!

In het quilten van deze lap worden behoorlijk wat uurtjes gestoken!! Een werkje wat niet veel plaatjes oplevert maar wel veel rust brengt EN veel voldoening!!

Het middenstuk is inmiddels klaar en nu is de zandlopertjesrand aan de beurt.

En tijdens dat quilten van de mandjes vliegen m’n gedachten van ’t een naar ’t ander!! Nog zoveel plannetjes en zoveel wat ik wil gaan maken…… en dan is het weer zo’n lekkere onderbreking om een NI blokje te maken. Zachtjes aan gaat die quilt steeds meer op m’n netvlies komen zodat straks als het Januari is……..

Zo blijf ik nog even over de NI mijmeren bij de laatste quiltsteekjes…..

Fijn weekend en quiltgroetjes van Joyce :o)

30 gedachten over “Merlin slaapt (even) NI meer…..

 1. Jouce ook al heb je maar 1 blokje het is wel een heel mooi blokje. dat mag de pret niet drukken toch ? het is nog geen januari, dus tijd zat , je mandjesquilt is echt heel mooi en je gaat zo hard met quilten een ontspannend werkje heerlijk kan niet wachten dat ik ook weet iets kan doorquilten. je doet zo veel andere dingen erbij waar jullie die tijd vandaan halen? want je werkt toch ook nog buitenshuis?
  fijn weekend christine

 2. hallo Joyce je mandjes quilt zal wel mooi worden als het doorquilten klaar is en daarna kun je nog helemaal insane worden van de NI bij mij gaat hij op het moment ook maar langzaam.groetjes en een fijn weekend gewenst van Nelleke

 3. Joyce, ik zit zo te genieten van je mandjes quilt, mooi die zandlopertjesrand erom heen. Ik herken ook veel stofjes die je gebruikt, dezelfde gebruikt in mijn antiekequilt. Volgens mij kochten wij in dezelfde winkel.. Aan de NI waag ik mij nog niet!

 4. Door jouw mandjes krijg ik de kriebels! Zou er zo wel onder willen kruipen met een grote pot thee erbij….. kaarsjes aan… een lekker boek… of quiltblad…. klassiek muziekje……mmmm
  Helaas is die van mij nog lang niet zo ver, maar wie weet, volgend jaar rond deze tijd?

  Fijn weekend! @nke

 5. Wat wordt je mandjesquilt mooi. Ik vind als een quilt doorgepit wordt hij pas echt mooi wordt. Je NIblok is ook weer mooi. En ik zie dat Merlin goed op je spulletjes past.

 6. Ik heb eens even bij je bijgelezen…wat een leuk idee voor de Gail Panblokken!Dat zal vast een beauty worden….;-) En je mandjesquilt..wat wordt hij mooi met al die quiltsteekjes…je stimuleert me om hem ook te gaan sandwichen en met het quilten te beginnen..prachtig!

 7. Potverdikkie, die eigenwijze mandjes ook!
  ;o)
  Nee, hoor, ik snap helemaal wat je bedoelt, het is heerlijk om een quilt door te quilten. Hij voelt dan zo lekker aan,… en je krijgt ook zo’n trots gevoel,… zo van,… alle kleine beetjes helpen echt. Kijk maar, wat een prachtige quilt er ‘zomaar’ uit ‘allerlei’ piepkleine lapjes geboren wordt!
  Zo geweldig super*M*O*O*I*!
  :o)

  Knuffel voor Merlin! Zo lief zoals dat snoetje onder het dekseltje uitpiept!
  En je NI blokken zijn een plaatje en een prachtig geheel.
  Welterusten,… >>>>>>>>>>>>>>>>>>> :o)

 8. Prachtige stoffen en een evenzo prachtig blok heb je weer gemaakt. Merlin houdt de wacht bij de lapjes zo weet je zeker dat ze bij elkaar blijven. De mandjes worden zo erg mooi jammer de de NI dat ze zoveel tijd in beslag nemen maar dat komt vast wel weer goed.

 9. Hallo Joyce, ik ben blij dat ik weer op je blog ben, vooral om je mooie quits en de blokken zien er ook weer heel mooi uit.
  En jammer dat ik zover weg woon anders was ik al lang bij de Stitch Cottage geweest.
  Zo te zien een prachtige winkel met heel veel keus.

 10. Blok 40 al. Haast op de helft. Ik ben nog niet op een kwart maar dat betekent ook dat ik nog veel blokken mag maken. Blok 40 lijkt wel erg veel op blok 2 qua patroon. Leuk dat het met de stofkeuze toch weer zo anders is geworden. Je mandjesquilt wordt prachtig. Mooie rand.

 11. Oh ja, nu zie ik het. Ik heb je categorie NI even ingekeken en nu weet ik weer hoe het zit. Je bent een keer opnieuw begonnen. Je gebruikt nu leuke, frisse kleuren al vond ik je eerste blokken ook mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *