Kijk nou is!!

Deze mandjesdag geen mandjesquilt maar een mandje vol verrassingen!!

Toen we afgelopen weekend van de Veluwe terukeerden lag er een dikke envelop op de deurmat!! Ik had niets besteld en werd supernieuwsgierig toen ik de afzender zag!! En nadat de envelop open was gemaakt rolde daaruit: een hele lieve kaart, een heel lief stofje…….EN!!!

Is dit geweldig of is dit geweldig!?! Dit zijn porseleinen knopen speciaal gemaakt door Giggle Buttons voor de quilt Girls Day Out!! Wat een verrassing, heb echt even beduusd zitten kijken en toen natuurlijk een vreugdedansje gemaakt ;o)) Kijk hier is! dan zie je wie de gulle geefster is :o))

Vandaag was er tijd om met het nieuwe speelgoed te spelen……………..

De quiltwinkel heeft een naaimachine op de tafel gezet!! Zouden er ook workshops gegeven worden??

De bakker heeft verse taartjes gebakken en die staan nu uitnodigend in de etalage!!

Kijk……de ober is langsgeweest en heeft voor de Girls een lekker potje thee neergezet!!

Door deze bijzondere knopen wordt deze toch al bijzondere quilt nu nóg bijzonderder…:o))

De overige knopen zijn bestemd voor blokken die nog gemaakt gaan worden, dus kom nog eens terug om te zien waar ze in verdagen……..

Quiltgroetjes Joyce

26 gedachten over “Kijk nou is!!

 1. Wouw die knoopjes maken het helemaal af en ik vond je quilt al zo mooi worden. Ik ga in januari met een groepje aan deze quilt beginnen. Dus ik spiek af en toe bij je.
  groetjes Elly

 2. Wat een lieve knoopjes!! Een wat late reactie; maar ik vind je rand voor je mandjesquilt heel erg mooi!! Zo word je quilt nog mooier.

  Groetjes Debby

 3. *ü*..ben blij dat jij er blij mee bent!!!!
  en zeg nou eerlijk hier staan ze véél mooier dan bij mij in een laatje…het is en blijft een super quiltje en je maakt het zooo mooi!!!!
  lekker genieten nog!!!!

 4. achhh wat lief zo zie je maar he? dat het nog wel mee valt in de wereld altans de quiltwereld dan . gerda heel erg lief van je en joyce ze zijn erg mooi joh geniet er maar van ..

  christine

 5. Wat een leuke post.Kwam via hester even bij je kijken. Wat een leuke quilt is dit aan het worden.Ja bij Bep is het ook altijd gezellig.En heb je de handtekening van An Moonen?Tot gauw.

 6. Geweldig! Met die knoopjes wordt het helemaal af!

  Enne Joyce, ik was vandaag ook in Amsterdam bij Den Haan (zag net bij Annelies dat jij daar ook was), rond drie uur was ik er, samen met mijn DH.

  Groetjes,
  Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *