…..en nog wat geklets….

De lezing van An Moonen was super!! Ontzettend interessant, soms moest ik terugdenken aan de geschiedenislessen van vroeger……de jaartallen uit een ver verleden vlogen je om de oren. Natuurlijk een genot om de quilts te zien die ze had meegenomen.

Mijn boek is nu ook gesigneerd:

Voor de lezing uiteraard eerst nog even bij Beps winkel geweest. Oergezellig altijd. Lekker koffie zitten leuten achter in de winkel en heerlijk zitten kletsen over mandjes, SBS’ en, NI’s, DJ’s enzo. ;O)

Tuurlijk werd er ook nog wat in een tasje meegenomen. Vorige keer had ik enorme spijt dat ik 2 snoeperige haasjes niet had gekocht en kijk eens wat er deze keer op de achterbank meeging……..

en hier nog even poseren op de tuintafel….

….zijn ze niet geweldig!!!!! Ze hebben overigens ook nog een heeeel lief klein nichtje en een heeeel lief klein neefje!!:0))

Vanavond nog eens even lekker bladeren in het boek en de geschiedenis van de Nederlandse quilt verder bestuderen!! Ik ben nu student voor het leven of de eeuwige student!?!

15 gedachten over “…..en nog wat geklets….

 1. Wat een ontzettende leuke dag moet je gehad hebben..zeker met de 2 nieuwe vriendjes op de achterbank…als er nog eens familieleden een nieuw gezin zoeken,wil ik ze graag adopteren..Heb veel van de ze dierenvrienjes in het echt,dus deze lieverds zullen hier hun draai zeker vinden…moet denk ik maar eens een bezoekje brengen aan Bep..misschien onze vakantie en beetje die kant op sturen???

 2. Wat een fijne lezingen zijn dat toch van An hé..als je de quilts van haar ziet en je bedenkt dat zoveel jaar geleden iemand hier ook zo druk mee is geweest..dan slaat mijn fantasie een beetje op hol :0))..ik vind het allemaal zo bijzonder!!!
  en wat een heerlijke vriendjes zitten er bij jou in de auto…
  fijn dat het zo’n heerlijke dag was!!
  ik wens je voor vandaag ook weer een fijne dag!!

 3. Het was een topdag! En ik vond et ook erg leuk om je weer te zien én gezellig met je te kletsen.
  :o)

  Nog ’n zwaaaaaaaaaaaaaai! van ’t neefje en nichtje!
  :o)

 4. Tja, nu heb ik toch wel een beetje spijtig gevoel, had ik er toch die rit voor over moeten hebben? ’t Lijkt er wel op…. Maarja, gedane zaken enz. enz. In ieder geval fijn voor alle quiltsters die een schitterende dag hebben gehad. Gaat Leanneke voortaan zonder ring gequilt worden? Groetjes hoor!

 5. @Danielle er is zowiezo een hoop rond de Veluwe te beleven aan stoffen en quiltwinkels…..let wel op want Bep is in Augustus zelf met vakantie!
  :o)
  @Gerda het is inderdaad fantaseren… net als dat je ooit kon fantaseren hoe het zou zijn om b.v. Richard Gere in het echt te zien. Weet je wie ik overigens pas op de markt in Zutphen tegenkwam?? Matthijs van Nieuwkerk!!! Zwijmel!!
  ;O)))
  @Anke inderdaad jammer, maar ik klets je wel bij!!
  :0))

 6. Ja was leuk hé in Doesburg, ik ben in de ban vd 8 puntige sterretjes, 3 al af, en 3 geknipt! hoezo ben ik erg hihi. grappig dat je er ook was maar heb geen idee wie je dan was .

 7. joyce wat een leuke dag moet je gehad hebben ,jammer dat ik zelf niet kon zaterdag anders was ik er ook na toe gegaan , maar komt nog wel een gelegenheid en die sla ik dan echt niet over . je haasje zijn snoeppies hoe gaat het met je mandjesquilt? al aan het doorpitten?

  christine

 8. Dus jij hebt de sterretjes quilt in het echt gezien? Mooi is ie hè? Ik schiet er nu aardig mee op. De stukjes voor de rand zijn gedeeltelijk geknipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *