Update van de familiebee!

Een tijdje terug schreef ik een logje over de familiebee die we in het leven hebben geroepen!! Tijd om wat over de vorderingen te vertellen.

Zus Marijke is klaar met de top en is inmiddels aan het quilten geslagen. Ze maakt een quiltje uit de Australian Country Threads Vol 8 no 5.

Leuk hè?! De applicaties zijn met vlisofix opgestreken en met een grove steek vastgezet, de grote lichte vlakken zijn zonder vlisofix op de ondergrond vastgezet.

Zus Monique heeft samen met Nichtje Veronique gekozen voor een wandkleedje uit de Australian Country Threads Vol 8 no 10. Ook een combinatie van appliceren, stitchery en patchen. Wel wat meer werk dan de vorige dus zij zijn nog bezig met de top.

Deze is van Monique:

En de volgende van Veronique die met haar 21 jaar nog nooit met naald en draad had gewerkt!! Supertrots ben ik op haar!!

De bloemetjes in kruiwagen en bloempot zijn gemaakt met de kleinste Yo-Yo maker van Clover.

Er wordt ook nog hard gewerkt aan de gratis BOM van Gail Pan Designs, A Christmas Wish (<==klik). Vanavond zijn de borders gesneden dus binnenkort daar ook een update van!!

19 gedachten over “Update van de familiebee!

 1. Jeetje Joyce, word ik niet een tikkeltje jaloers, ha ha.!!!
  Leuk de familiebee. Ga vanmiddag voor het eerst ook met stitchery beginnen bij het quiltclubje.

 2. @Handig hè Wilma, en het leukste is dat er zoveel plezier aan beleefd wordt!!
  :o)
  @Hoi Cobie, veel plezier vanmiddag, kijk maar uit want stitcheries zijn erg verslavend!
  ;o)

 3. Wanneer is de eerste expositie van de familie? Ze zien er stuk voor stuk ‘very cosy’ uit dames! Mijn complimenten.

 4. Leuk om zo gezellig samen bezig te zijn! Knap van Veronique dat ze dit quiltje gemaakt heeft, ik durf nog steeds niet aan appliceren te beginnen omdat ik denk dat het te moeilijk is…

 5. Ben er helemaal weg van!
  Ze zien er ALLEMAAL zo geweldig lief uit.
  Volgens mij zijn jullie allemaal heel secuur met werken!
  Fijne dag vandaag!
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:o)

 6. Dank jullie voor de lieve complimentjes, ik ben één van de zussen van Djoojs die naar elke maandag van de week uitkijkt om met elkaar dit unieke samenzijn te beleven.
  Een van ons “was” namelijk niet zo creatief maar blijkt het dus wel te zijn :-)) ahum ahum, zij zat liever achter de cijfertjes enzo.
  Ja ik “wij” voelen ons rijk om zussen te zijn van elkaar. Ons 2e nichtje is vandaag uit Canada thuisgekomen en is net zo enthousiast als haar zus Veronique dus zal ook zij vanaf volgende week aanwezig zijn bij de familibee !!
  Maar ……… Djoojs bij deze dank je wel voor de leuke, gezellige maar vooral knusse avond die wij met elkaar hebben. Een avond die wij koesteren dat weet je …….. XXX

 7. Hierbij een berichtje van het nichtje.. Ik wil ook graag bedanken voor de leuke berichtjes.. Ik ben ook super trots op mn tante Monique en Mams Marijke. Maar ik ben vooral trots op mn Peettante Djoojs!! Elke week komt er weer een quiltje tevoorschijn en kijken we onze ogen uit!!(om over de mooie stofjes maar niet te beginnen, waar we af en toe met pijn in ons hart doorheen moeten knippen..;-) ) Mijn grote voorbeeld dus!! Dank je wel tante voor deze verschrikkelijk leuke ´verslaving`!! Ik kijk weer uit naar maandag!!
  XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *