Gevulde mandjes…

Ohohoh…wat gaan de weken toch snel, het is alweer woensdag mandjesdag!! Ik moet ineens denken aan een strip van Jan Jans en de kinderen waarin Catootje en Jeroentje zich tijdens een vakantie liggen te vervelen in het gras. Ze zijn blij dat ze zich vervelen want dan gaat de tijd niet zo snel en duurt de vakantie dus lekker lang…….bij mij vliegt de tijd!!

Vandaag 2 mandjes gevuld met:

Een mandjeslap die geduldig ligt te wachten op een rand…..

…..en een mandje die gevuld gaat worden met zandlopertjes voor die rand!!

Het loopt weer tegen het einde van de maand dus ben ik momenteel ook druk met het 5e blok van Girls Day Out. Ik voel me best bevoorrecht met zo´n heerlijke hobby waarbij je zoveel verscheidenheid kan toepassen!!

Terwijl ik de zandlopertjes aan het maken ben mijmer ik alweer over een grote quilt met zandlopertjes…of driehoekjes…of molentjes…(of klosjes ;o) 

15 gedachten over “Gevulde mandjes…

 1. Gezellig, die mandjes vol met projectjes. Die zandlopertjes zijn ook errug leuk!! Hier bij mij staan er ook een paar, mandje met mandjes (hi,hi…), mandje met klosjes, mandje met allerhande naaispulletjes (dit is het mandje dat ik elke dag gebruik, een soort verzamelmandje) enz. enz.
  Fijne dag!

 2. Toch maar liever handwerken dan vervelen in het gras.
  Je bent ook dubbelop bezig voor je mandjesquilt. Ze zien er erg mooi uit en het gaat wel lekker zo te zien.
  De familiebee is ook leuk. Mooie resultaten.

 3. Wat heb je er al lekker veel af!! Enne, die klosjes ;-) dat heb ik gelezen hoor!!! kBen er ook mee bezig alleen ligt dat nu wel even stil…… maar ja ik wil nu de quilt voor m’n dochter afmaken!

 4. je gaat voorspoedig door he joyce?
  het wordt als maar mooier bij jou en jegaat zo hard mens wat een tempo .

  mijn mandjes staan ook vol hoor met de vuilewas en de schone was en de strijk en hier in de kamer met een haakwerk en borduurwerk en lapjes tja ook ik hebmandejs genoeg maar geen mandjes dag hihihi

  christine

 5. @Inge je kan nooit mandjes genoeg hebben!
  :o)
  @Willy dank je wel!
  :o)
  @Mirjam ik heb al een tijdje terug wat klosjes gemaakt en vind het superleuk om te doen maar als ik dan een rondje ga bloggen zijn er weer zoveel leuke ideetjes die gaan borrelen…
  ;o)
  @Annelies……gewoon beginnen!! Heerlijk werkje waar je niet bij na hoeft te denken!!
  :o)
  @Katrien ik heb nu 1/4 van de rand aan zandlopertjes liggen.

 6. wat een heerlijk gevulde mandjes!!!en ze staan op een mooie ondergrond…en ja een zandlopertjes quilt…ook leuk!!! zucht er is zoveel :0)))

 7. Jaja! Ik zie het duidelijk staan,…. KLOSJES!!!!
  ;o)

  En die heb je ook al gemaakt want die foto kom ik elke keer weer tegen in m’n fotomappen,….
  ;o)))))

  Wat een heerlijke mandjes, én hobby???? Ik noem het geen hobby meer, het is een manier van leven geworden,…
  ;o))))

 8. Wat erg is dat toch, je bent aan het ene bezig en het volgende project zit alweer in je hoofd. Gek word je er van.
  Hoe groot worden je zandlopertjes?
  groetjes Elly

 9. @Hè Goof en ik denk ik zeg het zachtjes dan valt het niet op ;o)) En voor wat betreft quilten een hobby of een manier van leven?! Toevallig heb ik het daar van de week thuis over gehad. Dat het quilten echt m´n leven op een goede manier is gaan beheersen!! Niet alleen het bezig zijn met je handen maar ook alle verhalen, de geschiedenis, de kunstvorm, het genieten van elkaars werk, het vóór elkaar iets doen, het mèt elkaar iets doen…enz. enz.
  :O))))
  @Elly de zandlopertjes zijn 8×8 cm, ennuh gek? Prettig gestoord.LOL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *