Even er tussenuit

Pinksteren voor de deur, allerlei leuke afspraakjes en natuurlijk ook nog wat patchen, stitchen, appliceren of quilten…….tis maar net waar ik zin in heb. Tja dat betekent dat de pc eventjes rust krijgt en ben ik een weekje met blogvakantie!!

De kalender voor Juni is alvast met allerlei quiltactiviteiten ingevuld. Tjé ik heb er nog eentje nodig want in Juni zijn er ook nog een aantal verjaardagen en andere niet quiltige activiteiten!! Een dagje Amsterdam (lees Haan&Wagenmakers/Petra Prins want ik hou eigenlijk niet zo van grote steden) moet ook nog ingepland worden, het wordt namelijk de hoogste tijd dat er voor de mandjesquilt een achterkant uitgezocht gaat worden. Ik heb het al helemaal in m´n hoofd, nu maar hopen dat het gaat lukken. Ik ben supernieuwsgierig naar de winkel, heb er al zoveel leuks over gelezen (SBS-dag) en mooie foto´s gezien. En dan 13 juni naar Doesburg voor een lezing van An Moonen bij Bep!!  Wat geweldig dat Bep dat organiseert!! Het prachtige boek van An Moonen wordt hier zéér regelmatig ingekeken en het wordt alsmaar mooier wat er allemaal instaat.

Maar goed praatjes vullen geen gaatjes……plaatjes wel dus ik eindig met 2 fotootjes van blokken van m´n Sampler waar ik volgende week tussenvulling voor ga kopen. De top ligt al een paar maanden klaar en ik heb zin om hiermee verder te gaan!! Dus wordt vervolgd…….

2 van de 16 blokken….

Fijne Pinksteren en tot over een weekje!! Groetjes Joyce :o)

14 gedachten over “Even er tussenuit

 1. Wat heb jij een mooie kalender!!!
  En wat staat daar een mooie tekst op!!!
  Je sampler ziet er ook erg mooi uit hoor!
  Enne A’dam, naar die winkel wil ik ook nog eens….

 2. he joyce heerlijke kalnder heb je zo met al die quilt dingen erop. ja amsterdam daar ligt mijn hart heb er 52 jaar gewoond en zit nu een jaar op het platteland weet niet wat me bezielde lololol.

  maar volgende week ga ik even terug en dan ga ik eve langs .

  jij ook een heel fijn weekend met veel zon gewenst.

  christine

 3. Was nog even snel terug want zag vandaag op m´n werk dat de onderste foto´s niet zo mooi waren dus nog even veranderd.
  Nu ga ik er snel vandoor, nogmaals fijne dagen.
  Toedeloe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *