Weg van de snelweg!

Rouveen01

Vandaag een ritje gemaakt richting het noorden!! Onderweg hoefde ik me niet te vervelen want sinds een flink aantal maanden gaan er standaard stukjes stof mee voor de mandjesquilt! De driehoekjes voor de zandlopertjesrand waren al gesneden dus werden er weer een paar in elkaar gezet.

Rouveen02

De reis ging naar Rouveen om daar een bezoekje te brengen aan stofjeswalhalla Stegeman. We werden Rouveen binnengeleid door prachtige boerderijen met de zo bekende Staphorster kleuren.

Rouveen10

Rouveen11

Uiteindelijk arriveerden we bij het pand van Stegeman.

Rouveen03

Na binnenkomst werd ik helemaal opgewonden van de heerlijke stapels die daar stonden!! Wat een geweldige winkel is dit!!

Rouveen04

Om alles goed te kunnen zien heb je wel een paar uurtjes nodig…..en eigenlijk denk ik dat je hier nooit uitgekeken raakt!!

Rouveen05

Ook staan er bakken vol met van die leuke stapeltjes. Ik had de hele bak wel willen meenemen, niet alleen voor de stofjes die erin liggen maar ook het stofje waar deze bak mee is bekleed!!

Rouveen06

En dan een wandje met folklore-lint!! Daar wordt een stofjesfreak toch helemaal blij van!!

Rouveen07

Met een hoofd vol inspiratie en dromen van wat er allemaal zou kunnen ontstaan uit al die prachtige stoffen gingen we weer terug, uiteraard mocht dit tasje op de achterbank meereizen.

Rouveen08

Wat er in het tasje zit?? Ik zal jullie even laten meegenieten en een blik in het tasje geven.

Rouveen12

Het was voor mij de eerste maar uiteraard niet de laatste keer dat deze route gereden is!!

Wil je meer weten van de winkel klik dan op de volgende URL: Website Stegeman Textiel

26 gedachten over “Weg van de snelweg!

 1. Maar goed dat dit voor mij te ver weg is. Hier word je inderdaad wel heeel hebberig van. Mooi gevuld tasje heb je gescoord.
  groetjes Elly

 2. Hoi Joyce,
  Wat een leuk reisverslagje! Het is net een grote snoepwinkel bij Stegeman. je hebt leuke aankopen gedaan! Knap trouwens dat je onder het rijden kunt patchen, ik word misselijk als ik niet op de weg kijk…
  Fijne dag!

 3. Goeie tip zeg! Volgens mij is Rouveen niet eens zo heel ver hier vandaan. Ga het straks even opzoeken. Zag ook nog even je logcabin > fantastisch (ik ben een logcabin fan) Ook fijn, dat je de voetjes even liet zien. Bepaald merk? Lees net dat Balsemien ook misselijk wordt als ze niet op de weg kijkt. Je bent een gezegend mens als je dat in de auto kunt doen. Groetjes

 4. Oeiiii,,, wat een verleideijk logje, daar word ik nou ook zo opgewonden van!!!
  Het is toch een lust voor het oog,… o,o,o, wat een mooie stofjes, ik moet daar ook nog eens naar toe!!!!!
  Prachtig web-log, je maakt hele mooie dingen!

 5. oehh..getsie!!! wat een prachtige inhoud..echt smullen daar he!!
  heb je die mooi zilveren sluitingen ook gezien?????
  krijg helemaal de kriebels!!

 6. Jammer dat ik geen geluiden kan laten horen….manlief loopt te foeteren dat het wel zijn zakgeld was wat in het tasje zit….
  :o))))
  @Goof ik heb nergens een quilt over een bruggetje zien wapperen anders was ik uiteraard even gestopt!!
  ;O))

 7. Ach, moet nog even kwijt dat ik eerst manlief had gestrikt door te zeggen dat we naar Stegeman van de leverworsten gingen….echter toen de waarheid aan het licht kwam dat het een stofjeswalhalla is vond hij dit eigenlijk veel leuker. Hij heeft zijn zakgeld graag gedoneerd!!
  ;O)))

 8. Hoi Joyce,
  Dat is nog eens een wélbestede zaterdag. Snoeperige lapjes gescoord in het stoffenhemeltje! Staat inmiddels ook op mijn winkellijstje natuurlijk…..

 9. Wat een leuk dagje uit!Ik heb last van reisziekte en kan dus niet freubelen in de auto, dat vindt ik wel jammer. Ik vindt dat je leuke dingen maakt!

  Groetjes Debby

 10. @Ha die Anke! Ja ik dacht uiteraard ook aan jou toen ik daar binnenkwam!!
  @Fleur helaas……..ik vind ze steeds leuker worden!! Die kantjes zijn leuk hè?!
  @Martine ze hebben een overvloed in ruitjes!!
  @Marianne heerlijke snoepwinkel en niet slecht voor de lijn!!
  @Debby jammer dat je reisziekte krijgt, wellicht iets meenemen voor in de file?!

 11. Het adresje staat ook op mijn lijstje samen met het winkeltje in Genemuiden (bij Goof in een logje) en een museum in Staphorst.
  Dan maken wij er een keer een dagje uit van. Zou dat allemaal in één dag passen? Ik zal dan een stukje Stegeman worst meenemen, dan houd ik mijn man ook zoet.

 12. Naar aanleiding van jouw verhaaltje weg van de snelweg ben ik vandaag ook in Rouveen beland!
  Wat een stofjes! Het is zeker de moeite waard geweest om er heen te rijden!

  Groetjes
  Maria

 13. @Willy leuk dat ik jou nu mede-inspireer voor een reisje!
  :o)
  @Inge ik blijk dus (net als jij) veel geluk te hebben dat ik dat kan!
  :o)
  @Maria ik vind dit zo ontzettend leuk dat je dit schrijft! Ben er eigenlijk een beetje beduusd van…. je het als blogster geen idee wat een ander met jou informatie doet. Dat ik zelf veel van medeweblogsters heb opgestoken en daardoor ben geïnspireerd, dat is zeker, maar dat ik nu anderen inspireer……
  :O)))))))))))))

 14. Ik geloof dat het niet verstandig is als ik daar heen ga. Mijn beurs zal er niet blij mee zijn. Wauw wat een mooie stoffen, die jij hebt gekocht trouwens ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *