Hoi Jane,

5 november 2011…. weer is er een maand voorbij gegaan. Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik m’n vorige berichtje aan je schreef!

Helaas staat het er nu iets minder gezellig voor dan de laatste keer. Nee, niet schrikken… er is niks ernstigs aan de hand, nee het heeft te maken met vrije tijd.
Was het vorige maand zo dat er nog maar een paar uurtjes per week buitenshuis gewerkt hoefde te worden…….. nu is dat weer compleet andersom. Ach… soms zit het mee en soms zit het tegen.

Tja en dan moeten er keuzes gemaakt worden hoe je je tijd gaat invullen….
natuurlijk moet er iedere dag iets met naald en draad gedaan worden!! Zou het absoluut niet meer kunnen missen. De Nearly Insane ligt dan ook constant binnen bereik……. de stofjes blijven op tafel liggen en de quiltjes die nog gemaakt moeten worden zijn uitgetekend en ingekleurd.
Vandaag weer zo’n heerlijk stoffig dagje gehad……. heb voor 3 quiltjes de stofjes uitgezocht en ook al geknipt… alleen nog een kwestie van in elkaar zetten!
Je voelt de bui al hangen hè Jane…… de DJ blokjes blijven even op zich wachten. Maakt niet uit, hebben we nog een hoop moois in het verschiet.

Jane wie weet…… ziet het er volgende keer weer wat “gekleurder” uit op de 5e van de maand! Tot dan!

Quiltgroetjes van Joyce :o)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Afgelopen maand één heel blokje en één driekwart blokje gemaakt……;0)))

 

 

20 gedachten over “Hoi Jane,

 1. Gelukkig begrijpt Jane ons wel….ze was zelf ook een quiltster..;0)
  en ze wil ook niet dat we er bijna gek van worden …toch..;0)
  Ze is geduldig….;0))
  het anderhalve blokje ..nou die zien er mooi uit..!!!
  Fijne dag

 2. Hallo Joyce bij mij is het net anderom jane wil hier de deur niet uit en de insane heeft zich verstopt in een doosje!!Je blokjes zijn mooi geworden en het is toch een hobby en geen moeten als je het een tijdje te druk hebt.Groetjes en een fijne week Nelleke

 3. Ach bij mij ligt er een halfgequilte quilt, waar ik even niet aan kan quilten vanwege een pijnlijk arm. Jane is daarna aan de beurt en de Nearly Insane ligt heel erg stil in een hoekje.
  De tijd komt wel weer.

 4. Je hebt wel een heel mooi blokje kunnen maken en eentje in wording en ach ze heeft heel veel geduld, dat weet ik uit ervaring. Fijn dat jouw Nearly Insane zo geweldig gaat die van mij heeft zich verstopt. En gelukkig komt er volgende maand weer een 5e en de maand daarna enz.

 5. Je hebt Jane niet verwaarloost ze heeft nog wel wat aandacht gehad, bijna twee mooie blokjes erbij en je Insane vind ik ook geweldig ! ! !
  Die staat ook op mijn wimmetjes lijst ik heb al een aantal mooie stofjes gekocht, nu het boek nog, maar eerst is mijn sjaantje aan de beurt.

  Fijne zondag Hennie.

 6. Je kunt nu eenmaal niet altijd even productief zijn met lapjes. Soms zit het echte leven danig in de weg :)) Er liggen vast betere tijden in het verschiet.
  Verre groetjes…………..

 7. Ja, Joyce, soms gaan andere dingen voor….. Laat je niet opjagen, jouw kostbare uren moet je gewoon gebruiken voor wat het meest trekt. En die NI wordt toch zo mooi!!
  Jane zat al die tijd trouwens hier onder gedoken en vind het fantastisch dat er toch 2 heel mooie blokjes gemaakt zijn!

 8. Ik zit achter mijn google reader zit heerlijk bij te lezen,.. Komen er oude berichtjes van je langs met de applecore in zutphen,… hahaha,… heerlijk gelezen en gelachen over de applecores aan de deurklink!!
  Wat ben je toch een heerlijk insane mens!!
  :o)

 9. Denk dat Sjaan deze ook geweldig vindt,…
  :o)

  Djoojs, het voelt hier zo fijn, ik vind het heerlijk om elke keer weer een duik te nemen in het archief!!!!!
  Fijne dag vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *