Er zijn weer NI quiltjes gemaakt…..

…8 stuks!!

Vandaag laat ik er 7 zien, de 8ste komt van de week met een eigen verhaal.

Bovenop de stof die ik gekozen heb voor de sashings liggen hier eerst:

Quiltje 52 met een eigenwijs rood streepje erin, Quiltje 63 en Quiltje 57 met de rode ster.

Ook de volgende drie liggen te wennen aan de sashingstof….

Quiltjes 64, Quiltje 69 en Quiltje 81.

Afgelopen September kocht ik in St. Marie aux Mines een geweldige stof….

Een heerlijk soepel katoentje. Geen “officiële” quiltstof maar wat doet het er toe!! Ik weet zeker dat in de originele NI geen enkel officieel quiltstofje zit….;o))

Ben helemaal *flieft* op dit stofje. Zal ongetwijfeld nog eens terugkomen in de Nearly Insane en op zeker in een leuk tafelkleedje ofzo…..

Alhoewel,  ik zal  wel moeten opschieten als ik het nog eens wil gebruiken, want langzaam maar zeker………

Een fijne week toegewenst!!

Quiltgroetjes van Joyce :o))

 

30 gedachten over “Er zijn weer NI quiltjes gemaakt…..

 1. Zo dat zijn echt weer super mooie blokjes, ook vind ik je achtergrondje heel erg mooi zeg het lijkt wel een beetje opengewerkt zulk quiltstof heb ik nog niet gezien. Het begint nu echt op te schieten nog even en je kan hem in elkaar zetten, spannend zeg.
  Groetjes Anneke

 2. oh wat zijn het weer een moppies!!! en wat vind ik die kleuren toch mooi!!….
  En wat ben je al ver!!!!
  Dit gaat weer een hele bijzondere quilt worden..;0)
  Is het stofje uit st Marie geen Liberty stofje…???
  ( ’t is een plaatje!!..;0)..)

 3. Wat gebruik je toch een heerlijke kleuren Joyce! zeg, ander vraagje, kom je ook nog naar de kerstdag bij Bep 27 november ? Gert dacht er ook over om te komen, gezellig joh! zien we elkaar weer eens, kunnen we bijpraten.

 4. prachtige blokken ! Die quilt wordt zeker en vast de max. Zelf heb ik zo geen doorzettingsvermogen. Doe zo voort, zou ik zo zeggen.. ’t wordt een quilt waar je nooit op uitgekeken geraakt en waar je zelf van versteld zult staan dat je dat zelf gerealiseerd hebt.

 5. Meiske…mijn mond is inmiddels weer terug dichtgeduwd….voelde het ineens tot op het toetsenbord hangen…wat een plaatjes weer gewoon!!!! En wat ga je dan als een trein…veel plezier met de laatste 13 blokken. Knuffels

 6. sehr schöne Arbeit! Ich fange auch bald mein Nearly Insane an und finde da eine gute Hilfe, – auch wenn ich eine andere Palette wähle.
  Ich bewundere Ihre Dynamik und Begeisterung und folge Ihnen von Paris aus.
  freundliche Grüße
  Annie

 7. Zo, ben jij gestoken door een werkbij ofzo? Wat een geweldig tempo heb je, en wederom prachtige blokken. De stof is inderdaad prachtig, en dat het geen “officiele” quiltstof is maakt natuurlijk niet uit. Ik heb ook genoeg overhemdenstof liggen die ooit nog eens in een quilt op zullen duiken.

 8. Ha die Joyce,
  Elke dag open ik vol verwachting weer een luikje van mijn adventskalender.
  Zo gezellig!
  Wil jou en alle lieverds om je heen heel fijne feestdagen wensen.
  Lieve groetjes,
  Joke

 9. alvast prettige feestdagen gewenst van uit friesland , maar ook zit nieuwsgierig naar je N I blokjes te wachten,ik ging redelijk gelijk met je op toen tot blok 75 ,geen kritiek hoor er komt altijd van alles tussen door wat ook nog even moet gebeuren ,maar ik ben met de top klaar toch nog veel succes met de laatste lootjes { blokjes}, je blogt zo gezellig en dan vinden wij het zolang stil , Frida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *