Nog even buitenspelen…

Tja…..dan is het herfst, hèt ultieme quiltseizoen.. hebbie net een nieuw blog, wil je graag bloggen… is het ineens ZOMER!

En er ligt best het één en ander om over te vertellen……..

Dit stapeltje DJ-blokjes bijvoorbeeld…..

alhoewel…….die zijn natuurlijk de 5e van de maand pas aan de beurt……;o)

Had wat kunnen vertellen over dit leuke borduurtje in wording…

….of over het dienblaadje wat ernaast ligt met stofjes die al uitgezocht zijn om het blaadje op te leuken…

…..of over een NI quiltje met wel 187!! stukjes waar ik mee bezig ben…

…..of over een stapeltje onderhanden quiltwerk…..

…..of over m’n meisjesquilt die héél graag gequilt wil worden…..

…….dat moet allemaal nog even wachten.

M’n tuintje is nu zo heerlijk vertoeven en kan best wat aandacht gebruiken……

Dus loop ik heerlijk te genieten van de mooie herstkleuren….

…..en blijf ik nog even buitenspelen!!

Nazomer- en quiltgroetjes van Joyce :o)

 

18 gedachten over “Nog even buitenspelen…

 1. oh joyce het was ook heerlijk buiten ik heb dagen op mijn veranda doorgebracht met lapjes in mijn handen of mijn spinnenwebjes aan het doorquilten.
  nu is het hier maar een waterig zonnetje en het waait iets tehard over het platteland om lekker buiten tezijn maar ik geniet lekker in de zon op de bank met de lapjes.
  heb net de was er af gehaald dus doe nog wel wat aan mijn HH ( lol)

  Christine A

 2. Geniet nog maar lekker van het mooie weer. Al dat andere moois komt ook wel een keer weer aan de beurt. Ik zie trouwens dat je goed gezocht hebt: rood garen is weer ergens tevoorschijn gekomen.

 3. Wij hebben ook vandaag van het weer genoten, fietstocht in de buurt van Roosendaal. Vanavond lekker patchen en misschien de kaarsjes al aan, het is weer vroeg donker! En eens nadenken over de foto’s voor de 5e van de maand….

 4. Het was ook zo’n heerlijke dag, zo’n kadootje voor het echt nat en guur gaat worden…..Je kan de hele winter nog quilten. Ik ben natuurlijk wel erg nieuwsgierig naar al dat moois waar je mee bezig bent!

 5. En of je gelijk hebt..het is buiten zo lekker….als ik s’morgens op de fiets zit en er hier en daar nog van die mistflarden zijn is het toch ook heel bijzonder…de kleuren vervagen buiten al herfst is in aantocht..;0)
  En dan zie al die mooie projecten bij je liggen de één nog mooier dan de ander…dat is ook genieten…al dat mooi’s wat je laat zien…ik heb “sjaan “er ook maar weer eens bijgehaald…het is tenslotte bijna de vijfde!!..;0)

 6. SSSSSSSssssssst,….. terwijl Joyce in de tuin zat heb ik me hier binnen uitstekend vermaakt,…. wat is alles MOOI!
  ssssssssssssssst,…..

  trippeltrippeltrippel,…… ;o)

 7. Wat ben je met mooie dingen bezig. Ik ben benieuwd wat er in dat mooie blaadje gaat komen. Je staat in ieder geval weer in mijn lijst, want ik wist niet dat je inmiddels een nieuw blog hebt. Met mijn nieuwe DJ komt het wel goed, hoor, ik moest even stoom afblazen. Je NI is ook mooi in deze kleuren, ik kende hem alleen van Ingrid. Wat een stukjes!!!
  Groetjes, Cisca

 8. Hej Joyce, kom ik even kijken en ben je natuurlijk al naar binnen. Wat is het ander weer dan vorige week. Nu zit je waarschijnlijk lekker warm bij de kachel te handwerken.
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *