Zoooo, klusje geklaard!

 

Vertelde toch een tijdje terug over het kale muurtje?!

 

Nou ’t viltquiltje is klaar hoor.

Uiteraard meteen opgehangen…

Hè wat heerlijk zo’n klein project tussendoor! Eens even wat rommelen boven………heb volgens mij nóg wel wat van die leuke kleinoden…….;0)))))

Heb je het eerdere logje hierover………niet gelezen?…….klik even in de rechterkolom op viltquiltje.
Quiltgroetjes Joyce! :o)

 

26 gedachten over “Zoooo, klusje geklaard!

 1. Super leuk quiltje zeg, ik wilde het toen ook bestellen maar het was helaas al uitverkocht. Ik ben al benieuwd naar je volgende project:-)
  Groetjes Anneke

 2. Wat is dit een schatje geworden zeg!! Ik had hem al eens ergens voorbij zien komen en ik zat ook héél erg te twijfelen om het pakket te kopen. Nu ik het zo zie hangen bij jou, doe ik dat misschien alsnog wel.
  groetjes, jolanda

 3. Wat is tie M*O*O*I geworden Joyce, ik heb je er hier aan bezig gezien, toen vond ik het al zo,n snoepje, je zou er toch spontaan morgen voor naar Naaldwijk gaan!

  Groetjes, Jeannet

 4. Hallo Joyce een heel erg mooi quiltje heb je gemaakt en ik kan me voorstellen dat het echt leuk was om daar aan te werken met de vrolijke kleurtjes.Groetjes Nelleke

 5. Hoi Joyce, gezellig om hier even te buurten! Je quiltje staat mooi op het muurtje… Zo’n leeg schooltje naast je huis is maar stilletjes, maar de herfst, nee, daar verlang ik nog niet naar! Fijn dat je nog een leuk weekeinde hebt gehad vorige week!
  Hartelijke groet, Balsemien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *