Najaarssampler wordt……..

Sampler voor de maanden met de R in de maand……..;0))

Door de hectiek van de laatste tijd is de najaarssampler een beetje in de vergetelheid geraakt. Dus waarom de naam niet veranderen zodat ik voorlopig weer wat uitstel heb……heerlijk…..dat schept ruimte in al m’n plannetjes!!

Helemaal stil gezeten heb ik niet, kijk maar:

Vorige keer waren er 2 blokken naast het middenstuk klaar. Er zijn er dus 2 bijgekomen.

Home for the Holidays……

 

……die was dus op tijd ;0))

en Homecoming…..

Grappig, ik zie dus nu pas dat beide blokken met thuiskomen te maken hebben.

Laat ik nu net in een wat rustigere periode zijn gekomen waardoor ik meer thuis ben……echt toeval!!  :0))

Verder ben ik ook al een beetje “de bocht om”, kijk hier zie je zo’n bocht.

En voor een volgende rand is Pledge Week doorgepit…

Zo…..nu blijft de quilt op tafel liggen en wordt er vanzelf (vanzelf?) weer aan gewerkt.

De Najaarsquilt zal echter wel behoorlijk wat concurrentie hebben want nu ik wat meer tijd heb wil ik natuurlijk weer alles tegelijk gaan doen…;0) wat resulteert in een ware veldslag

 

 

Ze willen allemaal voorpiepen…………

 

 

zelfs op m’n burootje is nog amper plek om m’n muis te bewegen.

Nou, dat blijft maar even zo want het laatste waar ik zin in heb is opruimen!! Neeee ik ga wat pakken en neem het mee naar beneden, daar zie ik niks van deze, gezellige, rommel.

Quiltgroetjes Joyce :o))

 

15 gedachten over “Najaarssampler wordt……..

 1. Wat een mooie foto’s Joyce en weet je ……….
  al had ik een erg drukke dag ……….
  ik kom naar je toegesneld hoor ………. geef mij maar een heerlijk kopje thee
  en ik zorg ervoor dat je studio weer opgeruimd is.
  Blijf jij maar heerlijk beneden zitten,
  ik vermaak me wel boven :-).
  Tot zo.

 2. Wat heb je toch een heerlijke ruime ruimte om in te werken en lekker de deur achter je dicht te doen. Lekker de boel de boel laten dat vind ik ook geweldig. Je najaarssampler wordt een plaatje. Zo mooi gequilt gewoon prachtig.

 3. Herkenbare foto’s. Heerlijk zo’n rommelige kamer en gewoon de deur dicht doen. Hier gaat het net zo, de spullen achtervolgen me voortdurend.
  Mooie blokjes trouwens. Fijn dat je er nu weer tijd voor hebt.

 4. Wat is dat toch heerlijk zo’n (rommel)kamer, waar je de deur gewoon van dicht kan trekken. Ik hou daar wel van!
  Je quilt wordt mooi, wat een werk zul je daar nog aan hebben…

 5. Heb jij er ook al last van, dat nu je meer tijd hebt, dat je van alles wilt doen? Ik ook. M’n jongste is naar school en ik dacht: Nu ga ik heel veel quilten. Maar eerst werd ik juist heel chaotisch en druk met van alles en nog wat. Nu, na de kerstvakantie begin ik m’n ritme te vinden en krijg ik echt tijd voor m’n handwerken. En wel van allerlei verschillende projectjes maar niet op een chaotische manier. Leuke dingen maak je trouwens!

  groetjes Anja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *