Beneden aangekomen……

In m’n vorige logje schreef ik dat ik vanaf m’n zolder wat spulletjes mee zou nemen naar beneden……..zo gezegd zo gedaan

Met het EQ6 programma heb ik wat sterretjes getekend en geprint zodat ik die in m’n luie stoel kan gaan maken.

De Clover quiltmap en ik zijn echt onafscheidelijk!! Het is best een dure map maar ik zou niet meer zonder kunnen. Op m’n map ligt ook een nieuw radeerwieltje waar ik de gaatjes tegenwoordig mee perforeer. M’n oude is een beetje bot geworden..;0))

Wil je het logje “geperforeerd papier” wat ik hier speciaal over maakte nog eens teruglezen, klik dan boven in de rechterkolom op de categorie “tips en truukjes”.

De sterretjes zijn inmiddels gemaakt…..

Ze zijn voor een speciaal projectje waar ik in de kerstvakantie aan ben begonnen.

Vandaag is het werken geblazen maar vanavond kruip ik weer heerlijk in m’n luie stoel!!

 

Quiltgroetjes Joyce ;o))

 

18 gedachten over “Beneden aangekomen……

 1. Wat een mooie sterren, ben erg benieuwd wat voor je moois je ermee gaat maken en de map hij is zeker erg fijn en handig heb hem ook een paar weken en kan niet meer zonder…

 2. mooi sterren joyce ben benieuwd wat je er mee gaat maken .
  en waar kan ik zo,n map vinden lijkt me wel idiaal om alles bij je thebben ik zit met een groot dienblad op schoot maar dat is ook niet alles.

  christine

 3. wat een snoeperige sterretjes zijn dit weer!!!…en tja dat mappie he’…ik sjouw het ook overal mee naar toe..;0)
  hele fijne avond in je luie stoel..;0)

 4. Het is bijna avond, JOOJS komt zo thuis,… even de kussentjes opschudden in het speciale quiltstoeltje,… lekker schoteltje in de oven zetten,… dan hoeft ze niet te koken en kan ze gezellig quilten aan de geweldige sterretjes!
  Toedeloe>>>>>>>>>>>>>>>>>> :o)

 5. Hè……dat was genieten vanavond!! Wat een verwennerij. Eerst het heerlijke overschoteltje van Goof en later de nog warme appeltaart met een potje thee van Fleur…..nu kon ik lekker opschieten met m’n speciale projectje. Bedankt dames!!
  :0))

 6. Joyce, wat een mooie patronen gebruik jij, en handig dat je deze via je computer zelf kunt tekenen. Ik heb ook eens lekker de tijd genomen om al jouw tips en trucjes te lezen. geweldig, alhoewel ik niet zo’n grote quiltster ben (zou ik willen als ik zo geinspireerd wordt ha ha) ga ik vast veel van jouw tips gebruiken, succes met al je leuke werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *