Blogpauze………

Tjonge…….momenteel lukt het me niet om tijd vrij te maken om te bloggen…….en van quilten is ook nauwelijks sprake!!

Gelukkig stond “zij van kijk daar is” vanavond op de deur te bonzen en ben ik even wakker geschoten……..;0))

Geen DJ update hier en mijn DJ-V-bee collegaatjes heb ik ook in de steek gelaten en heb nog niks kunnen bewonderen. Ben natuurlijk stiknieuwgierig naar hun vorderingen dus zal de komende dagen weer wat bezoekjes brengen.

Fijn dat ik hier het een en ander heb klaarliggen dus àls er even gelegenheid is worden er wat steekjes gezet in de najaarssampler.

Hoop snel weer wat ruimer in de tijd te komen zodat er weer wat weblogwandelingen gemaakt kunnen worden en een update met wat meer fotowerk.

Tot gauw!!

Quiltgroetjes Joyce

 

15 gedachten over “Blogpauze………

 1. hoi Joyce
  jeetje meisje hebpie het zo druk dan?
  ik kan het me voorstellen hoor we willen zo veel en alles is zo mooi en leuk om tedoen. en je werk erbij en het huishouden en ja een hobby hebben is leuk maar soms!!!

  je najaarsquiltje wordt mooi mooie gelijke steekjes zie ik,

  doe het rustig aan enne kom weer vlug terug ik kan je niet zo lang misen!

  christine

 2. Da’s voor ons heel spijtig,… maar je laat ons wel genieten van een geweldige foto!

  Doe rustig aan, je weet het wij zijn verslaafd en lopen niet weg,…
  ;o)))))))))

 3. Zo af en toe heb je inderdaad even de tijd nodig voor andere zaken, dus doe vooral datgene wat je zelf wilt doen. Bloggen is leuk en gezellig, maar het moet geen “must” worden. We zien je vanzelf wel weer een keer verschijnen ^_^

 4. O Joyce, ik kan het mij helemaal voorstellen dat je een rust pauze wil nemen.
  Ik zal je wel missen ,want je maakt zo prachtige mooie kleden.
  Ik kom dat je geniet van je rust pauze.

  Groetjes Willie

 5. Ik kom ook bij jou weer even rondneuzen en moet bijna besluiten om een nieuwe blogpauze in te lassen. Want ik wil aan het werk!!! Wat heb je weer veel leuks op je weblog staan. Geniet van je pauze en ik vermaak me hier nog wel even!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *