Herfst!!

De herfst is begonnen……zowel binnen als buiten! Heerlijk jaargetijde!!

In de logjes “nazomeren” heb ik laten zien dat hier flink geruimd en geïnventariseerd is!! Nu ben ik helemaal klaar voor de herfst….en waarschijnlijk ook de winter….en het voorjaar…..etc..;0)

3 pakketten  liggen klaar om gequilt te worden

De kachel kan hier de komende tijd op een laag pitje!!

En dan het prikbord.

Zo zag het eruit in Maart……….

….en een half jaar later………..

 

Jullie snappen wel dat ik hier enorm van zit te genieten!!

Achter deze wand is m’n wasruimte, iedere morgen loop ik daar naartoe. Maar voor ik weer naar beneden ga sta ik altijd even te dagdromen bij alles wat daar hangt. Heerlijk om de dag zo te beginnen.

Oh ja…….en dit kom ik onderweg ook nog tegen…….

 

……….hèh…………wat is dit toch een zaaaaaalige hobby!

Ik wens al m’n medeblogsters en natuurlijk al m’n lezers een heel gezellig najaar!!

Quiltgroetjes van Joyce :o)

28 gedachten over “Herfst!!

  • Hallo Joyce,

   Ik ben heel beniuwd hoe jij het prikbord hebt gemaakt. Is het van zachtbord, kurk of iets dergelijks? En de lijst eromheen?
   gr. Karin

 1. Hallo Joyce nou jij hoeft je ook niet te vervelen met al je projekten en het is erg leuk om je prikbord terug te zien toen en nu.En ja we hebben een hele leuke hobby en zien zoveel leuke dingen die we nog ooit willen gaan maken dat we wel heel wat jaargetijdes nodig hebben.En voor jou ook een zeer creatief najaar gewenst.Groetjes Nelleke

 2. Een heel leuke hobby. Je bent wel met veel verschillende dingen bezig. Ik houd me meestal maar met 1 of 2 projecten bezig. Heb wel nog verschillende wimmetjes.
  Vind wel alles heel mooi wat je maakt.

 3. Heerlijk om te zien Joyce, jij hoeft je voorlopig niet te vervelen, tis wat je zegt….een zaaaaalige hobby, ik ben er ook zo blij mee…mijn man ook…..soms….

  groetjes, geniet van de herfst, de regen slaat hier tegen het raam…Jeannet

 4. Wow wat ziet dat er geweldig uit, mooi prikbord mooie stapel om te quilten prachtig gewoon ik zit er hier al van te genieten laat staan als je er echt bij bent. Veel plezier bij het maken van alle volgende blokken en natuurlijk het quilten van die prachtige stapel.

 5. Ik geniet ook zo van de herfst. Wat ziet jouw kamer er geweldig uit. Jeetje, bij mij is van de week een stofjesbom ontploft. En de kaboutertjes zijn op vakantie. Maar ook temidden van de chaos is het heerlijk patchen hoor ;-)

 6. wat een productie, meiske! EN wat is het toch heerlijk om zo een geweldige wand te hebben om jou maaksels tegen te kunnen plakken. de mijne hangt ook weer,alleen is nu de Dear Jane blokken aan elkaar zitten, het een heel stuk lastiger is om de boel erop te krijgen. Plakken lukt nietmeer, vandaar dat de veiligheidspelden een uitkomst dan mogen bieden.

 7. een kijkje achter de schermen vind ik altijd zo geweldig jouw ophangbord in je kamer vindt ik echt geweldig denk dat ik dat idee maar over ga nemen als mijn hobby kamer er ooit komt ! enne je appels zijn rijp aan het worden .

  christine

 8. oh..hemeltje…wat ziet het er heerlijk uit bij jou!!!!
  Een pracht stapeltje op de stoel…een heerlijk prikbord met schitterende blokjes…en dan schiet ik bijna van de trap bij het zien van die prachtige rijtjes appeltjes…kon me nog net vast pakken..zit nu op de bovenste tree bij te komen…..want het werkt wel aanstekelijk AL DIE MOOIE PROJECTEN….maar ook het heerlijke NAJAARKLAAR maken……;0)
  OOIT…ziet het er bij mij ook zo netjes uit!!!;0)
  hele fijne dag…

 9. Wat een prachtig stappeltje ligt daar op je te wachten en dan al die heerlijke projecten die je onderweg thuis tegenkomt…zo kun je de herfst wel beginnen.. lieve groet, Elisabeth

 10. Wat een mooie kleuren heb je gekozen voor je appeltjesquilt.
  Ik ben er ook mee begonnen en maak er een van al mijn restjes.
  Ben er ook het meest mee bezig als ik in de auto zit.
  Mijn mandje en materiaal staan pakklaar.
  Ik geniet van je grote prikbord. Wat een leuk idee!
  Mag ik vragen wat het materiaal is van dit bord?
  Hartelijke groet, Stella.

 11. Wat mooi zo’n hele wand als prikbord. Je hebt er veel moois op zitten.
  Ik kom nog wel een keertje bij je kijken op je log hoor,naar hoe deze quilts verder zullen groeien.

  Groetjes
  Tertia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *