5e van de maand……

Vandaag vieren wij in Nederland onze vrijheid!!

Een dag waarbij iedereen op zijn eigen wijze stilstaat bij het feit dat wij hier in vrijheid leven.

Maar daarnaast is het vandaag ook Dear Jane update dag. Op verschillende weblogs zijn er weer vorderingen te zien van quiltsters die deze prachtige quilt aan het maken zijn.

Anke heeft haar foto’s naar me gezonden zodat jullie ook kunnen meegenieten van haar DJ-belevenissen.

Anke, die haar DJ in een kleurenpatroon maakt (trip around the world), is bij de rode blokken aangekomen.

Haar blokken hebben zo te zien deze maand een dubbele functie!! Waar zijn haar blokken toch verdaagd??

Mmmmmm hoogste tijd dat Miss Marple zelf eens polshoogte gaat nemen.

Het is een groot mysterie wat er rond haar cottage allemaal gebeurd!! Maar haar kennende zal ze dit tot op de bodem gaan uitzoeken!!

;0))

Hier bij mij zijn er deze maand 8 blokjes en 1 driehoek bijgekomen!!

De driehoek was een heel gepuzzel…….maar de blokjes waren grotendeels een makkie!!

Tja als je EN vooruitgang wil boeken maar ook HEEL GRAAG de NI dit jaar af wilt hebben dan is het heerlijk om voor de makkelijke blokjes te kiezen. De uitdagingen houd ik dan nog te goed……….(psssst…..eerlijk gezegd vind ik die uitdagende het leukst om te maken)

In het fotoalbum, wat in de linkerkolom aanklikbaar is, staan alle blokken en driehoeken die hier tot en met gister gemaakt zijn.

Maak er vandaag een mooi feest van!!

Quiltgroetjes van Joyce!! :o))

 

19 gedachten over “5e van de maand……

 1. Jullie blokjes zijn echt pracht-werkjes! Wat heerlijk om naar te kijken!
  Het lijkt me echt een uitdaging om met de NI bezig te zijn; ik heb me er dus nog niet aan gewaagd……. 8)……
  Het zijn me nog teveel stukjes in één blokje (alhoewel me dat aan de andere kant ook heel erg trekt….. hoe raar kan een mens toch in elkaar zitten, he??!!).
  Geniet van vandaag!!

 2. heerlijk zo,n uitdaging toch hoe moeilijker hoe leuker dat heb ik ook! ben nu bezig aan de sbs maar dat is toch een iets mindere uitdaging .maar heerlijk om tussen door tedoen.
  de blokken van jullie zijn weer om op tevreten . prachtig!!!!!

  christine

 3. Wat een prachtige blokken hebben jullie gemaakt mooie stoffen en zoveel en wat heb je toch een prachtig uitzicht vanachter je burootje. Echt geweldig zo’n muur waar je alles op kunt prikken. Lijkt mij ook wel erg mooi.

 4. Jullie hebben weer mooie blokjes! Jij hebt zeker hard gewerkt! Bij mij gaat het heel rustig met de NI, komt waarschijnlijk omdat ik de rozestofjes op het moment net wat leuker vind dan de batikstofjes. Maar met 1 0f wat meer blokjes komen we ervanzelf toch?
  Succes met je uitdagingen!!

 5. Joyce, je blokken zien er erg mooi uit en die van Anke mogen er ook zijn hoor ! ! !
  Ja je moet keuze’s maken en als je NI als eerst affo op je lijstje staat moet die gewoon voorrang krijgen, makkelijk zat.
  Groetjes Hennie.

 6. Geweldig dames, de blokken zien er perfect uit! En wat heeft miss marlpe een prachtig stoepje!!

  Pssst,…. ik heb hier een ander boek klaar liggen, met ook van die kleine stukjes,…. ik zit alleen nog te prakkizeren over de kleurencombinatie,….

 7. ’t Is je vergeven goof, maar dan wel a nice cup of tea inschenken….

  Alle meisjes, dank voor jullie reacties. Zo af en toe vraag ik me af waar we mee bezig zijn, maar het is ZO leuk! Als je het goed beschouwd kopen we een lap stof, knippen hem ’t liefst zo klein mogelijk en maken er weer een lap van.Hmmmm, wie had het over Insane?

 8. Ik kom even snel kijken naar jullie DJblokjes, prachtige zijn ze weer geworden. Ik hoop 5 juni weer present te zijn, ik heb er 4 gemaakt tussen alle verbouwperikelen door! groetjes uit een miezerig frans platteland.

 9. Mooie blokjes, maar ik zie zoveel moois op deze weblog dat ik overal wel op wil reageren echt geweldig en prachtige kleurencombinaties. Ik blijf geloof ik nog maar flink oefenen misschien dat ik ooit ook zoiets moois kan maken.
  groetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *