Zonnetje in huis…

Vanmiddag kwam ik boven op m´n hobbykamer en het najaarszonnetje scheen zó heerlijk naar binnen!!

Ik kreeg meteen zin om het gezellig te maken en besloot alvast het een en ander klaar te leggen voor de familiebee van maandagavond.

De stitcheries van de kerstbom (wat een raar woord hè?!) van Gail Pan Designs zijn zo goed als klaar en worden, zo zachtjes aan, van de eerste rand stofjes voorzien.

Alles werd over de tafel uitgespreid en de stofjes van Marijke en Monique konden gesneden worden, die waren vorige keer al uitgezocht.

De dames kunnen zo aanvallen!!

Mijn stitcheries zijn nog niet helemaal klaar dus hobbel ik er een beetje achteraan!!

Vorig jaar kocht ik van de serie Peace on Earth van Moda een Layer Cake en deze wil ik met de stitcheries gaan verwerken.

Na een uurtje strijken, snijden EN opruimen ligt alles klaar!! Hoe lang zal het zo netjes blijven?!!

Een rijtje stofjes ligt al klaar voor Veronique, zij moet er nog een paar uitzoeken. Dat lijkt eenvoudig maar geloof me met 4 extra meningen kan dat best nog even duren ;0)))

Op het plekje bij de hartjes zit Stepanie!!

Zij verbleef de eerste maanden van dit jaar in Canada en sloot zich pas bij de familiebee aan toe we 5 blokken gemaakt hadden. Zij gaat dus morgen verder met haar hartjesquilt!!

Alleen nog de koffie en de thee zetten!!

Quiltgroetjes van Joyce :o)

 

26 gedachten over “Zonnetje in huis…

 1. Wat ziet dat er leuk uit Joyce, en de eerste aanblik van je kamer vind ik ook heel mooi zo met die rode gordijnen en dat filterende licht erdoor, ik kan me voorstellen dat je er graag zit. Is het allemaal echt familie van je op de BEE of is het een quiltfamiliebee ? ( omdat quilters eigenlijk volgens mij allemaal ook een beetje familie van elkaar zijn )

  groetjes, fijne dag, Jeannet

 2. @Ik zal de groetjes doen……ben vandaag aan het werk maar dus helaas zal die niet echt snel gaan.

  @Jeannet het is echte familie! 2 zussen en 2 nichtjes!!
  Maar inderdaad quilters onder elkaar voelt ook als een familie!!
  :0))

 3. ohh wat een heerlijk vooruitzicht…vanavond familiebee!!!!!!!!
  en wat ziet het er allemaal gezellig uit..;0)))
  hele fijne avond en de groetjes aan de fam!!!!

 4. hallo Joyce wat ontzettend gezellig en een mooie kamer heb je ik zou net als de andere ook wel aan willen schuiven,jammer dat ik je niet als buurvrouw heb anders kwam ik stiekum binnen lopen. groetjes en een fijne avond gewenst voor jullie allemaal.Nelleke

 5. joyce wat een lieffe hobby kamer heb je .gezellig he de familiebee,s

  bij komen de dames morgen weer ik hou het altijd gezellg in de keuken met de koffie op armlengte bereikbaar.
  geniet ervan . vanavond!
  christine

 6. Wat vind ik het toch jammer dat ik geen familie ben. Als ik dit zo zie zou ik graag willen aanschuiven. Maar ja, helaas. Maar, wens jullie wel heel veel plezier vanavond!
  Groetjes Mascha

 7. Hoi Joyce, wat een verrassing om onze …mooie!!!… quiltjes op je weblog te zien. Ik heb er echt zin in om vanavond weer bij elkaar te zijn. Ondanks alle drukte die we hebben… Maar dit is zo gezellig. En ook de leuke muziek op de achtergrond van ondermeer onze toppertjes Nick en Simon die zo heerlijk kunnen zingen. Tot straks! Marijke

 8. @Goof het was hartstikke gezellig!!
  Nu de lapjes aan de stitcheries zitten ga je steeds leukere resultaten zien. De dames zijn superenthousiast en natuurlijk ook best trots op zichzelf!! En tijdens het patchen word er al volop gesproken wat hierna allemaal gemaakt zou kunnen worden. Dus…….het quiltvirus is zich weer wat verder aan het verspreiden!!
  :0))
  En voor de koekjes??? Was nauwelijks tijd!!!
  ;0))

 9. Wat ziet jouw kamer er gezellig uit zeg!!!! En wat lief dat je alles al voor ze klaar legt en snijdt! Ik zou ook wel familie willen zijn ;-)
  Nog een heel ander vraagje: welke maat biaisbandmaker heb jij gebruikt voor de mandjes? Misschien ga ik toch….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *