Lientjes dagje uit!!

Hier is Lientje!! En Lientje is zojuist gaan winkelen in de Teddies-shop van Girls Day Out!!

 

Uren bleef Lientje voor de etalage staan van de winkel. Ze bekeek de stokrozen, de boeken en natuurlijk de beertjes die daar stonden te pronken. Ze besloot naar binnen te gaan en na lang kiezen kwam ze uiteindelijk naar buiten met een schattige Teddie!!

 

Lientje is een verzamelbeer van Otsie Bears!! Beren waar ik supertrots op ben want ze worden met de hand (en heel veel liefde) gemaakt door m´n zus, tevens familiebee-lid, Monique!!

Het was daags voor Kerst 2007, overal stonden de kerstbomen en brandden de kaarsjes, toen ik thuis kwam en Monique op visite was. Er werd mij verzocht eens even naar boven te gaan, naar m´n hobbyzolder. Toen ik daar aankwam stond Lientje bovenaan de trap op mij te wachten, of ze bij mij kon komen wonen!! Onnodig te zeggen dat ik daar héél erg blij en vooral ontroerd door was!! Ze had een schattig bosje bloemetjes voor me meegenomen omdat ze weet dat ik daar zo gek op ben!!

Als je meer van deze prachtberen wilt zien ga dan eens kijken op de website van Otsie bears.

Het winkeltje waar Lientje op bezoek is geweest is alweer blok 7 van de quilt Girls Day Out.

 

Iedere maand krijg ik meer en meer schik in het maken van de blokken. Staan de knopen niet prachtig in de etalage!! Het “knopenverhaal” is terug te lezen in één van de vorige logjes. Om daar te komen klik je, in de rechterkolom onder het hoofdstukje categorieën, op Girls Day Out.

Mochten jullie mij de komende tijd een beetje stilletjes vinden…….dan zit ik hoogstwaarschijnlijk op het terras. De koffiekopjes zijn door de ober weggehaald en …..het is tijd voor wat sterkers!!

 

Quiltgroetjes van Joyce :o)))

18 gedachten over “Lientjes dagje uit!!

 1. Ohhh, wat is dit blok ook prachtig. Krijg zin om ook te beginnen maar moet eerst nog wat afwerken. En wat een mooie beer. Ik maak alleen hele kleine beren (wel met schijven in arm en benen) van 10-15 cm.
  Ik vind vooral de kop zo belangrijk. Die moet leven. Ik ga de site bekijken. Fijn weekend!!

 2. Oh wat een beeldige beer! Ik kan mij voorstellen dat je er blij mee bent.
  Je zus maakt trouwens wel héle leuke beren hoor (ik ben natuurlijk meteen geen kijken)
  Mooi borduurtje ook! Heel erg leuk!
  groetjes,

 3. Wat een prachtige beer heb je gekregen en op de op de site staan zijn echt prachtexemplaren. Wat kan je zus dat goed.
  Het teddiebearwinkeltje is ook prachtig. Daar zou ik ook graag eens rondsnuffelen.

 4. wai is de GDO toch een geweldige quilt die zou ik graag ook gan maken het is echt prachttig maar dat komt wel omdat jij hem aan het maken ben moet natuurlijk afwachten hoe die is als ik hem zou maken. hihihi

  ga er toch eens na op zoek .
  zo en nu even bij je zusje kijken ben gek op beren nl .
  christine

 5. Wat is er weer veel te zien bij jou!!! allereerst die prachtige lieve beer met een bossie bloemen onder de arm..geweldig..en dan je GDO blok..fantasties!!!! wat wordt dat mooi zeg…en de rood witte hartjes op de achtergrond…zo gezellig!!!
  fijne dag..

 6. Ben ik even op verjaardagvierenweekend, en dan staat hier weer zo’n gweldig logje!
  :o)))))))))))))))

  Bij je zusje was ik al eens wezen kijken. Zo geweldig supergaaf wat ze allemaal maakt!
  :o)

  Zo, en nu, ga ik even uitblazen bij jou op het terras. Wat staan hier grappige drinkbakken voor de honden!En wat een leuke obers,…
  ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *