iNImiNI

Het is alweer de 20ste van de maand, hoogste tijd voor de NI update!! Maar wat is er toch besloten sinds de 20ste van de vorige maand? Welnu er is besloten NI op te geven maar ook om NI door te gaan met de blokjes zoals die gemaakt zijn. Dus is er alvast 1 blokje getransformeerd tot een inNImiNI-quiltje.

 

Omdat ik hartstikke vast zat met het kiezen van de stofjes en de blokjes, zoals die gemaakt waren, afzonderlijk wel leuk vond maar niet bij elkaar heb ik deze alvast een 2e kans gegeven!!

Gewoon een lappie wat dienst kan doen als klein kleedje of om een dienblad op te pimpen.

 

Maar wat zit er dan toch allemaal in die mand onder het boek??

;0)

Tromgeroffffffffffffffel………..

;0)

 

De stofjes die ik alvast apart heb gelegd om overnieuw te beginnen. Heb er nu echt ontzettende zin in maar ik doe het op m´n gemakkie want in 2009 heb ik nog heel veel te doen. Voorlopig dit jaar eens wat eenvoudige blokjes gaan maken en dan kan in 2010 het hek van de dam!!

Quiltgroetjes van Joyce :0)

20 gedachten over “iNImiNI

 1. LOL
  Het is wel heel erg besmettelijk,… ik kom net van Gerda vandaan,…
  :o)

  Ondanks dat je een heel serieus onderwerp hebt, moet ik toch erg lachen,…
  *Ü*
  :o))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Joyce je nieuw stofjes zijn echt heel mooi en zo anders dan die anderen succes met je blokken in 2010 denk dat de eerste toch wel vlug tezien zijn je bent NI gestoord echt NI.hihi
  enne nee wij liggen niet op de bankmoet het steeds netjes opruimen van hem kinderachtig he?

  christine

 3. hey..wat een bekend verhaal…maar wat onder in dat koffertje ligt is NI mis…mooi hoor…
  ik ben ook “gewoon”opnieuw begonnen…ik kwam ook NI uit de kleur…..
  fijne avond

 4. Leuk hoor dat miniquiltje je dienblad ligt er weer op z’n zondags bij.
  Ik hoop dat je nog NI zo veel blokken klaar had. De stofjes voor je herkansing zien er wel erg leuk uit hoor, succes voor de tweede ronde.
  Groetjes Hennie.

 5. Zozo, dat is geen makkelijke beslissing voor je geweest! Maar wel een heel wijze.
  Als ik die andere stofje eens bekijk dan zien ze er veel Djoosjeriger uit als de NI blokjes tot nu toe. Al waren die NI mis!
  Maar die ervaring heb je nu binnen, dus de volgende NI gaat van een leien dakje.

  Groetjs, @nke

 6. Het is NI waar ….. . Echt?
  Ik heb even gekeken en had je 6 blokken gemaakt of waren het er al meer?
  Je nieuwe stofjes zijn erg mooi, minus eentje :))))))) ……………………………………………………………………………………………….
  ja sorry, moest weer even opkrabbelen, was door het lachen gevallen ……. .

  ps.Wat een leuk stofje.

 7. Joyce wat een geweldig blok heb je!! En ik zie allemaal dingen die we allebei maken of hebben gemaakt. Ik ben ook net mijn LH aan het quilten. Heb de patronen van GDO gekocht en ga ik binnenkort mee beginnen. Ik ga NI NIen!! Nu snel alles voor de BEE klaar leggen want ik verwacht maar liefst 15 vrouw hier!! Ik zet je snel bij mijn favo’s en vannavond lees ik verder. Wat een super blog heb je.

 8. Kom even genieten van de lapjes,.. jeetje wat heb je een mooie randjes er tussen zitten. Dat komt vast en zeker helemaal goed!
  :o)

  Ja, ik moest zo lachen, niet vanwege het ‘opnieuw’ beginnen, maar door je manier van schrijven. Ik moest ook zo lachen om de titel, ik las het namelijk als iene miene mutten, 10 pond grutten,…. dat rijmpje wat je gebruikt als je NI kunt kiezen,…
  was ook heel toepasselijk.
  ;o)

 9. @Goof heerlijk om te lachen!! Heb dat ook zo vaak als ik een logje aan het lezen ben. Bij jou iene miene mutten bijvoorbeeld…..dat rijmpje pas ik altijd toe als het pijpenstelen regent en de honden moeten naar buiten. DH verliest dan altijd..terwijl ik het echt heel eerlijk doe!!
  :0)

 10. Wat een super leuk Blog. Ben heel blij dat je me vanmiddag het adres gaf. Heb net heerlijk even “gespijbeld” en met een mok koffie zitten lezen.
  Whoww… de mandjes quilt, prachtig.
  De GDO … zo lief

  Heel hartelijk dank voor het mee mogen kijken en ik ga je Blog zeker volgen.

  Hartelijke groet,
  Evy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *