Randjes voor om de mandjes….

De zandlopertjes voor de rand van de mandjesquilt zijn gemaakt. Hier liggen 78 zandlopertjes gezellig in een mandje te wachten om gestreken en gesorteerd te worden.

Na het strijken en het wegknippen van de puntjes worden ze uitgelegd om de juiste verdeling te krijgen. Ook zijn de stroken gesneden en hier liggen de 4 randen klaar om verder aan elkaar gezet te worden.

Het is helemaal zoals ik het me had voorgesteld!! Ik word echt alsmaar blijer en blijer met deze quilt!!

:O)))))))

De top is inmiddels gestreken….een klus op zich…en uiteraard moest ik even spieken hoe het straks gaat worden!!

Zo, de hoogste tijd om naald en draad te pakken en te starten met het aan elkaar zetten van de losse delen. Ondertussen ga ik eens verzinnen wat ik in de 4 hoeken ga doen. Aan inspiratie daarvoor zal het niet ontbreken want na zaterdag zal m´n hoofd vol zitten. Atelier Bep heeft An Moonen uitgenodigd om in Doesburg een lezing te geven…..ik kijk daar heel erg naar uit!!! Ongetwijfeld dat ik daar op ideetjes word gebracht voor de hoeken.

Quiltgroetjes Joyce

 

30 gedachten over “Randjes voor om de mandjes….

 1. Wat wordt ie mooi. Maar toen ik je zandlopertjes zo op een rij zag liggen dat ik even dat dat een aparte quilt zou worden, zou wel heel mooi zijn.
  groetjes Elly

 2. Nou Joyce, hier mag je echt trots op zijn!!
  Wat wordt deze quilt mooi, wat een goed idee die zandlopertjes als rand en vooral die donkere tussenbies.
  groetjes,
  Pauline

 3. nou ik wordt er ook helemaal blij van P*R*A*C*H*T*I*G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en zo mooi de kleuren verdeeld en dat donkere randje ertussen..ohhh hij is echt mooi..van de foto’s alleen al ga ik stuiteren..laat staan als je hem dan in het eggies ziet!!!:0)))
  de lezing van Zaterdag wordt vast erg genieten!!!
  fijne dag

 4. Vind de zandlopertjes een geweldig idee! En ’t donkere randje maakt het helemaal af!
  Kan me heeeeeeel goed voorstellen dat je er zo blij van wordt!
  ;o)))))))))))

 5. Het ziet er echt heel smaakvol uit, alleen die zandlopertjes al zijn prachtig ! het kriebelt wel als ik het zo zie, maar ik heb een ander mandjespstroon van Miss Rosie wat ik wil gaan doen, van de winter…..

  groetjes, Jeannet

 6. Hoi Joyce, ik vind je mandjes met de zandlopertjes ook erg mooi, heb het stofje ook, maar ik zag er niet veel in.
  Kom je zaterdag in Doesburg ook even naar de winkel???? Daar ben ik n.l ook.

 7. geweldig Joyce wat kan ik er nu nog meer aan toevoegen dat het echt mooi is die zandlopers was toch een gaaf idee!

  ben heel benieuwd na het eind resultaat .
  christine

 8. Effies pauze op het werk en lees jullie enthousiaste reacties!! Dank…dank..dank!!
  :0))))))))))))))
  @Goof dat zou toch wel heel errug jammer zijn geweest!!! Heb je een vogelverschrikker geplaatst om eventuele ooievaars niet te laten landen?!
  ;O))
  Hester tuurlijk kom ik ook nog even naar de winkel!!! Was er 2 weken geleden en heb spijt dat ik 2 schattige popjes niet heb gekocht dus ik ga zowiezo voor een herkansing!!
  :o)))

 9. Wat wordt hij prachtig en de randen zijn ook erg mooi. Ik hoop hem ooit in het echt te zien ! Kom je nog geen stof tekort en moet je niet toevallig in Amsterdam zijn als ik moet werken ??

 10. tja als ze dan toch allemaal gaan roepen…ik ben zaterdag in Zutphen :0)))als je nog tijd over hebt….(ach arme jij…lekker genieten van waar je bent en mee bezig bent!!!!)

 11. Gerda, hè ja…..neem ik m´n mandjestop mee laat ik overal een regen van kleine draadjes achter!! Wat zouden jullie blij zijn met me!!
  ;o)))
  Maaruh als je er nu zaterdags bent dan kom ik snel eens op de koffie!! Kan ik meteen de nieuwe lapjes zien!!(zien is kopen??)
  :o))))

 12. Het wordt eentonig, maar wat wordt hij MOOI!
  Is een schoolvoorbeeld voor mij, als mandjesbeginner….
  Veel plezier zaterdag hoor.

 13. Ik ben het helemaal eens met de andere dames het wordt een prachtige quilt. Leuk te lezen hoe enthousiast en blij je er door wordt. De hoeken komen ook helemaal goed. Veel plezier bij An Moonen.

 14. Hallo Djoojs:-), natuurlijk moest ik even gaan kijken op je site (mooi!), en de mandjesquilt wordt prachtig! Leuk die zandlopertjesrand, dat maakt ‘m net weer even anders dan anderen! Groeten, Elsbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *