Tussendoortjes…

Kleine projectjes zijn altijd erg leuk om te doen EN je hebt snel resultaat. Gelukkig is er voor ons quiltsters een groot aanbod van kleine werkjes. Zo kocht ik op de berenbeurs in Ahoy een paar jaar geleden dit pakketje.

Het pakketje kocht ik op de supergezellige stand van jookies. De stitchery was al voorgedrukt, het garen zat erbij dus kon ik meteen aan de slag!! De stofjes komen uit eigen voorraad. Natuurlijk kon ik ook de leuke hanger niet laten liggen dus toen het quiltje klaar was had ik meteen een nieuwe blikvanger erbij!!

Het ontwerp van de stitchery is van Lynette Anderson designs!!

17 gedachten over “Tussendoortjes…

 1. @Fleur dat zou goed kunnen!! Volgende keer ga ik natuurlijk goed opletten en kom ik zeker bij je langs!! Mijn zus staat nl. ook op de berenbeurs.

 2. Wat een schatje!
  :o)

  LOL
  Normaal gesproken herken je Fleur natuurlijk meteen aan alle beren, maar ja tussen zoveel berenliefhebbers, da’s weer anders,….
  ;o)

  Fijne dag vandaag!

 3. @Gezellig weer jullie reacties!!
  :o))
  @Goof je snapt natuurlijk wel dat Fleur me de volgende keer niet ontsnapt!!
  ;o))
  Vanavond ga ik stofjes snijden voor de rand van m’n mandjesquilt. Leuk hoor al die verschillende projecten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *