Woensdag mandjesdag…

Zal er ooit nog een woensdag komen dat ik niet aan mandjes denk?? Het is inmiddels zo´n deel van je leven geworden. Iedere keer is het weer zo leuk om op diverse weblogjes quiltsters te bezoeken die met de mandjesquilt bezig zijn. Inmiddels zijn er al een hoop vergevorderd dus maar hopen dat er nieuwe mandjesmaaktster bij komen?! Op de weblog van Quiltende Wilma staat een lijstje met mandjesmaaksters. Ik ben ook superbenieuwd hoe het Gerda is vergaan….vorige week was ze al aan het knopen met prachtige flosjes!!

Deze week zijn er bij mij weer 2 rijen aan de mandjeslap gezet. 300 zitten er nu aan elkaar!!

De lap wordt bijna te groot om handig neer te leggen zodat ik er weer nieuwe mandjes naast kan leggen. Maar het is weer gelukt, de volgende rijen van 22 en 20 stuks zijn uitgezocht!!

De 2 stapeltjes, hier poserend in het avondzonnetje, heb ik in zakjes gedaan (geleerd nadat alles een keer uit m´n handen was gefloept!!) en deze gaan overal mee naar toe om ze te appliceren en aan elkaar te zetten zodat ze weer 2 strengen kunnen worden die dan weer aan de lap mogen!!

Het dienblaadje begint wel een beetje zielig te worden…….

En dan begint ook de Sterren en Mandjes quilt, waar ik hier over vertelde, steeds vaker door m´n hoofd te spoken, heb stiekumpjes al wat snijwerk gedaan………kon het niet laten ;o)))

Heb alles nu netjes in de kast weggelegd anders blijven ze me aankijken en tja daar kan ik dus niet tegen!!

Ik wens jullie een fijne Woensdag!!

16 gedachten over “Woensdag mandjesdag…

 1. Fijn hè, dat je ’t ons gewoon kunt vertellen, dat je stiekem wat hebt zitten snijden,….. Dat lucht zo op!
  ;o)))))))))))))))))))

  Je mandjesquilt is zo moooooooooooi!

 2. Joyce, wat heb je een schitterende weblog en wat is je mandjesquilt mooiiiii……
  Kom vaak kijken.

  Jij ook een fijne dag.

 3. @Ja Gerda, bezitster van zo’n prachtige mandjesquilt die klaar is, gewoon een nieuwe maken…….je liet er zaterdag eentje zien…….ooh wat was die ook leuk!!
  :o)
  @Goof maar niet verder vertellen hoor…..
  ;o))))
  @Cobie leuk dat je m’n weblog bent komen bezoeken!!
  @Mirjam ik heb de hengseltjes met vlisofix erop gestreken maar nu moeten ze nog met kleine steekjes worden vastgezet (bij tips en truukjes in de rechterkolom staat een uitleg)

 4. Hij wordt prachtig je mandjes quilt. Ben er ook mee begonnen. Ik heb je op mijn lijstje medebloggers gezet. Zal regelmatig even kijken! Groetjes van Jellie

 5. Wat wordt je mandjes quilt MOOI. En knap hé van Gerda,ze heeft hem toch maar mooi helemaal klaar.

  Wat betreft mijn wiite SBS, mijn quilt mag je rustig aanraken, trouwens we slapen er al een jaar heerlijk onder.

 6. mandjes wat zijn ze mooi he?
  maar ik kan absoluut niet apliceren die hengels dus ik hou het op de zandlopers maar och och och wat is die mooi jouw mandjes lap. en ja die van gerda had ik ook bewonderd .
  christine

 7. Wat een mandjes heb jij al zeg. Om jaloers op te worden. Bij mij ligt het project al weer even stil. Hoop er de komende week weer tijd voor te hebben.

  Je vervolgquilt, wat een uitdaging en wat is-ie prachtig. Ik zou bijna zelf….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *