Op de terugweg……

Met de paasdagen, tussen het wandelen en terrasjes pikken door, wat extra uurtjes kunnen werken aan de mandjesquilt!

Ook eens even een overzichtje gemaakt want ik bleef tellen en tja dan raak ik steeds de tel weer kwijt dus…. maar eens wat hokjes en cijfertjes neergekrabbeld….

De 3 langste strengen, van 27 stuks elk, zijn achter de rug dus we zijn op te terugweg…. jippie, er kan geminderd gaan worden!! Het was best even een hobbel om te nemen maar nu die genomen is vind ik het weer helemaal leuk.

De komende tijd ook eens gaan bedenken wat voor rand ik er omheen ga maken, ik heb nog geen flauw idee!! Dat wordt dus met m´n neus de boeken in!!

Het dienblaadje begint ook al aardig leeg te raken.

Op de weblog van mandjesmaakster Quiltende Wilma staat een lijstje met meerdere mandjesmaaksters die zeker een bezoek waard zijn!!

18 gedachten over “Op de terugweg……

 1. Oei, bij Gerda en bij jou zie je nu de resultaten: zo mooi geworden! Net als Annelies ben ik nu wat vatbaar voor het virus, maar ik wil er niet aan toegeven.
  Prachtige stoffen Joyce…

 2. och joyce wat een mooie wordt dit weer,,mischien een idee een kleine rand van zandlopertjes erom heen?

  volgens mij mis ik iets bij mij! of ik ga zo langszaam of jullie quilters slapen niet meer. want wat ik ook doe ik ga niet zo hard hoor !

  christine

 3. Via Supergoof ben ik op jouw weblog terecht gekomen. Leuke dingen maak je en zulke mooie stofjes. Ik hou wel van die sprekende kleuren. Maar wat een werk, al die mandjes. Is dat niet heel saai zoveel dezelfde blokjes?
  Succes ermee!

 4. @Dames bedankt voor alle lovende woorden!!

  @Annelies en Balsemien…… voorlopig zijn jullie nog niet van de mandjesupdates af dus……. wees op je hoede!!
  ;o))

  @Christine om eerlijk te zijn heb ik af en toe flink last tussen m´n schouderbladen….. maak ik kan gewoon niet stoppen… de randtip zal ik onthouden

  @Hoi Anja, nee het maken van de mandjes is absoluut niet saai het is wel een enorme uitdaging en dat maakt het waarschijnlijk iedere keer weer zo leuk om eraan te werken

  @Ja Wilma die mandjes hebben een speciaal plekkie gekregen
  :-)

 5. Ik had jouw mooie mandjes al een paar keer gezien, maar wil nog even zeggen dat ik er echt super veel bewondering voor heb dat je zoveel mandjes gemaakt heb!!!! En hij wordt zo mooi!!! Jij gebruikte toch de stoffen Hemming House? Ook één van mijn favorieten!

  Dat wat jij schrijft van op de terugweg, had ik ook bij mijn eerste ‘grote’ quilte. Allemaal vierkanten op hun punt..

 6. Pssssssssst Joyce ……. wakker worden …… het was best wel fris vannacht, dus heb nog maar 2 quilts over je heen gelegd. Geluukig zie ik dat je een goede slaapzak hebt en er ook een warm matrasje onder hebt liggen.
  Mag ook wel, want zo op die stenen liggen voor de deur van PP is best wel hard.
  Ik heb even thee voor je gezet en een beschuitje met aardbeitjes gemaakt.
  Wordt maar rustig wakker enne ……. Goof is bijna onderweg hoor :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *