Ook een beetje gek geworden!!

Het is nog net de 20ste van de maand. Op deze dag wordt op meerdere blogs een update getoond van blokken voor de Nearly Insane quilt.

Een poosje terug ben ik al voor deze quilt gevallen, ik had het boek ook al aangeschaft, stofjes uitgezocht en popelde om te beginnen.

In Januari begon ik met het eerste blok en niet gehinderd door enige kennis besloot ik het zgn. theezakjespapier te gebruiken.

Ik vond dat een heel gedoe en het blok werd half af geparkeerd in het mandje met stofjes. Maar het blijft kriebelen. Zeker als ik op de 20ste van de maand hier en daar blokken op zie duiken. Dus nog net op de valreep presenteer ik m´n eerste NI-blok!!

Als je meer wilt zien van deze prachtige quilt kijk dan eens bij Supergoof met links naar meerdere NI leden

Zo ik heb weer wat te doen de komende maand!!

15 gedachten over “Ook een beetje gek geworden!!

 1. Gezellig Goof, pak een stoel en schuif maar aan hoor!! Ik ga zo even een uurtje buiten zitten ……. tja nog even bedenken wat ik zal gaan doen. Ik heb steeds meer keuze!!
  :o))

 2. Oh wat leuk!! Gefeliciteerd met je eerste blok.
  In het begin dacht ik dat ik echt insane zou worden….

  Erg mooie stoffen gebruik je!!

  Op naar blok 2!! Ik heb blok 3 af en ga beginnen aan 4. Misschien wel een idee om het met theezakjespapier te doen….

 3. @Wilma ik heb nog wel wat van dat papier voor je hoor….. nee ik werd echt heel kriegelig van dat spul. Ik wilde het er weer achter vandaan halen om kruispuntjes te kunnen naaien maar omdat je met de hand werkt zijn je steekjes natuurlijk niet zo vast als met de machine…wat een gehannes was dat!! Volgende blokje eens een andere techniek gaan proberen.

 4. Wat goed dat je bent doorgegaan na een eerste uitdaging. Het blijft echter wel een uitdaging, maar ook erg verslavend. Iedere keer als er weer een blok klaar is ben ik weer trots op mijzelf.

  Succes

 5. Hoi Joyce,
  Prachtig NS blokje, daar waag ik me voorlopig maar niet aan, ik heb al moiete om de puntjes van de klosjes alle acht gelijk te krijgen, en dit zijn van die kleine stukjes, Brrrrrr

  groetjes, Jeannet

 6. Hij ziet er prachtig uit hoor!!
  Ik ben sinds deze maand ook bezweken, maar ik heb geen blog, dus ze zijn nog niet te zien.
  Omdat ik herstellende ben van een herniaoperatie en eigenlijk niets anders kan dan een klein beetje met de hand naaien, heb ik inmiddels 5 blokken af. Ik naai de patronen m.b.v. luierinlegjes. Dus doe het net zoals jij. Mij bevalt dat prima.
  groetjes, Marjolijn

 7. @Marjolijn leuk dat je ook bent bezweken!! En 5 blokken is al een aardige start. Hopelijk is de operatie een geslaagde geweest en is het straks voorbij met de pijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *