Randje per uur….. :o)

Ja hoor…….. ik was er ook aan begonnen!! Vol goede moed begin dit jaar….

het randjeperweekproject van Annelies en Simone

DSC03214

Maar zoals dat altijd vaak gaat bij Quiltdjoojs gaat het ook bij Borduurdjoojs ;o)

Na een enthousiast begin en allemaal goede voornemens, stopt het zomaar weer…

DSC03211

… en dan lijkt week 25-26 al behoorlijk op weg, maar met 2 randjes per week zitten we dus in week 13!! Oeps……. da’s lang geleden, lijkt toch nog zó kort.

En ja als je dan zo richting de laatste maand van het jaar de kriebels krijgt en dingen af wil maken, dan pak je ook weer dit project en gaat eens kijken wat er te doen staat.

DSC03205

Oeiiii daar staat ECHT randje 97 & 98!!
Eens even rekenen: 98 randjes – 26 randjes = 72 randjes achterstand daar komen dit jaar nog zo’n slordige 10 randjes bij dat brengt mij dus op 82 randjes als ik dit jaar klaar wil zijn. Mmmmmm… eens even verder rekenen. Er zijn nog 32 dagen te gaan, dan zou ik 2,5 randje per dag moeten borduren……… hoeveel is dat per uur……..

Weet je wat? Ik stop met tellen en stop met al die voornemens maken…… en ga gewoon wat kruisjes prikken!! Straks loop ik door het huis en zie ik een ander project en grote kans dat ik dan wederom flink afgeleid ben!!

Borduurgroetjes van Joyce :o))

9 gedachten over “Randje per uur….. :o)

 1. * Goof gluurt om het hoekje*
  Het is nog heeeeeeeeeeeel stil hier,… maar hé, kijk daar, er is iemand aan het werk,…
  LOTTE???? Kun jij dat ook al? Borduren?
  Jeetje, deze mooie randjes had ik helemaal niet gezien bij Djoojs,…

  Mag dat wel van het vrouwtje?
  Oeps,…
  ;o)

 2. Ach weet je Joyce, gewoon een beetje prikken is ook goed, hoeft echt niet af dit jaar..er komt na dit jaar, weer een volgend jaar…goed hé
  Bij mij ligt het ook stil, vanuit mijn ooghoek zie ik het liggen op een stapel boeken..ik denk dan..dat komt ook nog wel een keertje aan de beurt..
  geniet van alle dagen!!

 3. de randjes ik heb ook zo getwijfeld zou ik wel of zou ik niet ! bij mij heeft het op niet uitgekomen en eigenlijk heb ik daar geen spijt van.
  het was zeker ook blijven liggen en zo als de vele borduur werken in de kist die boven staat.
  geniet van je steekjes want ze is wel heel erg mooi !!!!

 4. Oh Joyce, wat jij al af hebt is toch super mooi, en de rest…. dat komt vanzelf, zolang je er maar lol in hebt, en het papier is geduldig, de patroontjes lopen niet weg hoor. gezellige zondag!

 5. *haha* Heel herkenbaar hoor, hier zit er nog zo één… Ik ben ook heel enthousiast van start gegaan, maar ik ken mijzelf: ik heb gewoon niet de discipline om dit zo lang onafgebroken vol te houden, dus ik ben ik ook ergens in het begin gestrand… Maakt niet uit: ik krijg vanzelf weer een keer de kriebels om verder te gaan. Ik wens je veel succes en plezier met jouw randjes.

 6. Je bent in elk geval verder gekomen dan ik ;-) Volgens mij strande ik al na 6 of 7 weken hahaha … Ik heb hem aan de kant gelegd en borduur nu aan andere dingen, zoals ornamentjes en speldenkussens, dat is meer mijn ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *