Er tegenaan!

Niet alleen het bloggen is meer dan een jaar niet gelukt…… ook het patchen en quilten heeft stil gelegen. Tja eigenlijk viel er dus niks te bloggen op QUILTdjoojs ;o))

Maaaaar……….. andere tijden zijn aangebroken dus…  natuurlijk wordt ook het piepkleine naaldje weer gepakt en is het weer prikken geblazen! Ai mijn arme vingers hadden natuurlijk geen greintje eelt meer. :o))

Het lijkt of ik met de appeltjesquilt al aardig op dreef ben………

maar schijn bedriegt….

en toen ik vrijdagavond,tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen, mijmerend zat te prikken, mijmerde ik dat het wel erg leuk zou zijn om met de sluitingsceremonie het biesje te kunnen aanzetten.

Ik ben nog niet op de helft…… het zijn nog een boel steekjes….. maar ik ben wel supergemotiveerd en het voelt weer HEERLIJK om te quilten!!

Ik ga gauw weer verder!

QUILTgroetjes van Joyce :o))

 

16 gedachten over “Er tegenaan!

 1. Wat lijken jouw appeltjes veel op de mijne zeg!! Ik heb net zulke kleuren gekozen alleen heb ik nog maar 8 randen aan elkaar zitten dus ik ‘moet’ nog even doorzetten. Maar nu ik zie hoe mooi het wordt krijg ik extra veel zin om door te gaan.

 2. Prachtige quilt!
  Mooie kleuren.
  Succes met de steekjes en ik hoop dat het je lukt om de band eromheen te zetten aan het eind van de spelen.

  Groetjes, Evelyne
  ik het je blog net ontdekt en ga het volgen.

 3. Wat is de applecore toch een leuke quilt, en de jouwe heeft van die mooie (mijn) kleuren. Heb lekker weer even al jouw quilts zitten bekijken, in één woord prachtig!. Het was gezellig vanmiddag, nog bedankt voor jouw bijdrage aan stoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *