Hoi Jane!

5 november 2013

Meid wat is het lang geleden dat ik, op de 5e van de maand, een berichtje aan je wijdde!! Ik heb je zó gemist!!

Twee hele drukke jaren liggen er achter me. Een tijd die van druk naar drukker naar drukst ging. Waar veel moest wijken voor het werk en waar de energie
’s avonds op was en het hoofd te vol om nog inspiratie uit te halen.

Maar gelukkig……………. dat is nu voorbij!! :0))

Zoals ik al zei: ik heb je gemist…… en niet alleen jou en je lapjes maar ook mijn schrijfsels op dit blog zetten, en bovenal: mijn lezers en blogmaatjes!!

De laatste paar dagen ben ik bezig geweest om mijn blog weer aan te vullen. Door de mislukte migratie van wat ooit Weblog heette waren er een boel foto’s van vorige logjes niet meer te zien. Ze zijn weer allemaal aangevuld.
Hierdoor heb ik weer héél véél van m’n oude logjes gezien en gelezen. Ook de reacties van m’n lezertjes passeerden weer, dit ging soms met een schaterlach en soms met een flinke brok in m’n keel. Al lezende kwamen er zoveel vrolijke, lieve, warme herinneringen terug en ging ik me steeds meer realiseren dat ik zó graag nieuwe herinneringen wil gaan maken!!

Jane ik weet dat jij mij daarbij gaat helpen!! Er zijn nog veel van die heerlijke blokjes voor mijn eigen DJ-quilt te maken en daar ben ik hartstikke blij mee. Jij met je mooie quilt hebben zo’n speciaal plekje in m’n quilthart en ik kijk er heel erg naar uit om de draad letterlijk en figuurlijk weer op te pakken.

Liefs
Joyce XX

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tja ik ben er dus weer!! Voelt beetje vreemd…….. *U*
Heb in de voorbije tijd zó vaak op het punt gestaan om een logje te maken maar telkens trok m’n hand naar de “uit” knop van m’n laptop.
Ben hartstikke benieuwd hoe het met de oude DJ “5e van de maand bloggers” is vergaan. Durf best een weddenschap aan te gaan dat nog niet iedereen klaar is met haar quilt ;0)) De komende tijd ga ik eens even om een hoekje gaan gluren.

Hier moet nog orde in de chaos komen. Mijn handen hebben niet helemaal stil gezeten maar er weinig sprake van structuur ;o))

Rondje door m’n huis gedaan en kwam van alles tegen.

een rekje met lapjes die nog NI allemaal aan elkaar zitten met daar bovenop borduurderige spullen

een burootje waar je niet echt aan kunt gaan zitten………

een klein mandje met een lief breiwerkje…..

een grote mand met een stoer breiwerk

“Appeltjes voor de dorst” die alleen al door het héén en wéér leggen straks flink in bad moet ;o))

En een mandje met daarin nog een borduurtje en omdat het vandaag de 5e van de maand is……… een lief DJ blokje!!

Tijdens mijn rondje door het huis kwam ik nog meer tegen maar ik zal niet alles laten zien anders ga ik me schamen………….;o)) straks…… al er weer wat orde in de chaos gaat komen……. dan komt dat vanzelf.

Terugvanweggeweestgroetjes van Joyce :o))

 

 

27 gedachten over “Hoi Jane!

 1. Nou ja Joyce…..of ik het heb voorvoeld…..ik heb zo aan je gedacht de afgelopen weken, en dat kwam door dat schattige doosje met die koe erop, weet je nog wel…..en natuurlijk de inhoud….wordt vervolgt….LEUK om weer wat van je te lezen.

 2. Hoi Joyce leuk dat je er weer bent. Regelmatig denk ik nog aan je geweldige NI. ‘k Kwam ook regelmatig effe spieken of ik misschien toch niet iets gemist had! Maar nee het bleef lang stil, maar nu ben je er weer . Zo te zien nog genoeg om mee aan de slag te gaan. Leuk!! Veel quiltplezier!!

 3. Hoi Joyce, ook al was je er niet, ik heb toch vaak op je blog gekeken omdat in helemaal Insane ben… en die van jou is prachtig… zucht… Toevallig zat ik net op de bank met een insane blokje, nr 49, en zie ik dat je een bericht geplaatst hebt (je stond nog steeds bij mijn lijstje van blogs die ik volg…) Dus… welkom terug, laat ons maar weer eens wat moois zien, en misschien zie ik je eens op mijn blog!

 4. Hoi Joyce, hallo Jane!
  Wat gezellig dat jullie er weer zijn.
  Fijn dat je weer tijd hebt om te bloggen Joyce.
  We gaan weer van je leuke verhaaltjes en mooie foto’s genieten.
  Liefs, Joke

 5. Wat gezellig dat je je neus laat zien!
  Ik heb in het verleden ook aan de 5e meegedaan,
  maar opgehouden terwijl ik juist de laatste tijd veel
  kleine DJ – tjes aan t maken ben.
  Blijft leuk om te doen, laat maar gauw wat moois van jou zien.
  Kunnen wij weer meegenieten!
  tot gauw, Susi

 6. Wat leuk dat je er weer bent. Ik heb ook vaak aan je gedacht terwijl ik een huisje maak en als ik naar mijn sjaantje kijk die ook nog lang niet af is. Ik heb hè berichtjes gemist en vroeg me af hoe het met je ging en gaat maar gelukkig je bent er weer. Welkom terug.

 7. Wat leuk weer bij je te lezen !
  Mijn Dear jane is af. Ben ik wel trots op.
  Mijn Nearly Insane is al jaren blijven steken bij een blok of veertig en verder ligt er bij mij ook van alles, maar wat maakt het uit, het is een hobby, als je er maar plezier aan beleeft.

 8. JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ze is er weer!!……
  Kunnen we weer fijn lezen en genieten bij jou……
  ehhh mijn DJ..is ehh..*Ü*…..nog in de maak!!
  Fijne avond

 9. Het was dus toch niet voor niets dat ik deze week aan je (jouw blog) dacht. Wat leuk dat je er weer bent. Ik kijk uit naar je nieuwe verhaaltjes. Wie weet inspireert het mij ook weer om wat actiever te zijn.
  Liefs Elle

 10. JOEPIE !!!! Joyce is terug !!!
  Meid ik heb je gemist en ben zo blij dat er weer een berichtje van je is. Wat heb je lekker veel ligfgen, jij gaat je zeker niet vervelen ;-)

 11. Dag Joyce,

  Ik ben of was een stille lezer zoals dat heet.
  Fijn dat je er weer bent want ik heb je leuke verhalen en
  mooie werk echt gemist. Groetjes van Nelly

 12. He die Joyce, long time no see!!! Maar weer zoooooo leuk dat ook jij der weer bent. Gezellie, en net als jou heb ook ik minder tijd…maar ik poog minder blogs te lezen zo nu en dan…en ook ik ben stil gevallen met mijn zwart witte versie van de Dear Jane. En dat met slechts 3 randen van taartpunten, 2 hoekpunten, en verdere afwerking van het einde verwijderd. Maar ook ik ga weer pogen de draad op te nemen om elke 5 weer een blokje te kunnen showen. He fijn, dat voelt goed na zo’n lange adempauze vol andere werkjes. Nou ik ben blij dat je der weer bent meis.
  Hou je taai en vooral geniet van je lapjes en wolletjes!
  Welkomteruginbloglandknuffel van mij

 13. Hallo Joyce . heerlijk om weer wat van je te horen ik keek regelmatig even bij je of er misschien iets …

  maar oké ze is er weer en hoe wat laat je weer mooie foto’s voorbij komen. mijn lieve Jane is tot de laatste rij M klaar heb ook al wat hoek punten gemaakt ik heb een tijdje elke maandag een update gegeven en dat schoot lekker op . verder heb ik heel veel te doen hihi enne ppsstt ik wordt weer oma in maart .

  christine

 14. Hé meis, leuk je ook hier weer te zien. Maar vooral dat er een einde aan die drukke periode is gekomen… ‘k Zie al weer uit naar je volgende berichtje…

  Liefs, Willeke

 15. Hè gezellig meid,

  Eindelijk weer aan de blog, wie weet inspireer je me…..

  Nu gaat het GROTE GENIETEN beginnen. We kunnen weer lekker op
  stap om overal lapjes te aaien. En reken maar dat we dat ‘landelijk’
  gaan doen!

 16. Wat leuk dat je weer terug bent na zo’n lange tijd weggeweest te zijn! Ik heb al het moois dat je ons steeds weer liet zien echt gemist hoor. Helemaal nadat ik het op de QIPD bij Jeannet destijds in het echt heb mogen zien. ;-)
  Nu zie ik zelfs dat de appeltjes waar ik mee begonnen ben wel heel erg veel op jouw appeltjes lijken. Alleen ben jij natuurlijk veel verder want ik ben tot nu toe niet verder gekomen dan 8 randen. :-)))
  groetjes, Jolanda

 17. Hej Joyce, fijn dat je de draad weer kunt oppakken van het bloggen, van het handwerk had je ‘m natuurlijk nog steeds in handen. Leuk om weer veel bekende dingen van je te zien. Fijn weekend, lieve groet

 18. Ik loop zelf wat achter met het lezen van de diverse blogs (vandaar deze late reactie), maar wat een heerlijke verrassing om je weer te zien in blogland! Fijn dat je weer “terug” bent, ik genoot altijd erg van je mooie en sfeervolle postings, ik ga dat vanaf nu zeker weer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *