Hoi Jane,

 

5 augustus 2011…….we zitten volgens de kalender midden in de zomer!! Dit jaar hebben we hier echter de zomer al in het voorjaar gehad en sindsdien is het maar een beetje komen en gaan met het weer! Een praatje over het weer, niks te vertellen? Jawel maar het kwam zo in me op toen ik de datum typte èn het is al wéken het gesprek van de dag…..

Jane, de afgelopen maand heb ik nauwelijks gewerkt aan blokjes van jouw prachtige quilt! Was druk met Nearly Insane quiltjes,  heb vakantie gevierd en tussendoor de “appeltjes voor de dorst” aan elkaar gezet. Die appeltjesquilt wordt een heerlijke deken voor op de bank, eentje om van de winter lekker onder te zitten als ik weer DJ-blokjes ga maken. Natuurlijk heb ik wel regelmatig geaaid over de blokjes die al gemaakt zijn…….ze even vastgehouden en gedroomd van de blokjes die nog gemaakt gaan worden.

Verder zijn er ook nog hele leuke quilt-ontmoetingen geweest en er staat weer een bijzondere voor de deur. Tuurlijk ook nog met Anke onze 14-daagse Jane-bee gehad.

Dat is toch zo bijzonder hè! Het sociale wat het quiltleven met zich meebrengt! Dankzij het quilten heb ik hele gezellige en warme contacten gekregen.

Jane had jij ook quiltvriendinnen? Hebben er ook nog andere vrouwen aan jouw quilt geholpen? Hebben ze je lapjes gegeven omdat ze wisten dat je daar zo ontzettend blij van werd en zaten daar nog hele bijzondere bij? Vast wel!!

Wij hebben het, in onze tijd, een stuk makkelijker om elkaar te ontmoeten, zelfs zonder daarvoor de deur uit te gaan! Neem nu vandaag, de 5e van de maand. Dan is er een virtuele DJ-bee met allerlei quiltsters die elkaar niet in levende lijve zien maar toch een héle leuke band met elkaar hebben. Ze zijn allemaal heerlijk aan het prutsen met jouw blokjes, de ene keer wat meer dan de andere keer, gewoon ieder in z’n eigen tempo met z’n eigen smaak voor stofjes maar allemaal met hetzelfde plezier!!

Bijzonder toch, dat wij dankzij jou dit kunnen delen…………

Zoals ik al schreef kan ik de virtuele DJ-bee leden geen nieuwe blokjes laten zien maaaaar………. gelukkig kan ik ze wel laten smullen van mooie plaatjes, Anke heeft namelijk foto’s gestuurd van haar prachtige DJ die in de maak is.

Lieve Jane…..tot volgende maand!!

Joyce

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Even pronken met andermans DJ-blokjes….

Anke stuurde een update van haar DJ. Ze is al behoorlijk ver en heeft er al heel wat aan elkaar gezet……..

 

zwijmel…zucht… ………zo op het rek lijkt het al héél wat. Kom Anke haal ‘m d’r eens af……….

 

Inderdaad!!…………………… Het ís al héél wat!!

:o))

 

Hebbie nóg meer??

Jeetje deze zijn ook al zo mooi…….. en wat is dat voor schatje die er bovenop ligt??

 

Ongetwijfeld het aller-aller-aller-allerliefste blokje van allemaal!! Wat was het een feestdag hè? En zo geweldig dat ze op een dinsdag kwam zodat oma en ik  ’s avonds aan de DJ-bubbels konden………;0))

 

Oh, kijk nou………

Daar staattie ook heel erg mooi……..werkelijk een P*L*A*A*T*J*E!!

Ik vond het een grote eer om deze mooie DJ hier te mogen showen…… wie weet…… volgende keer meer….. op Anke’s eigen blogje??      ;0)))

Quiltgroetjes van Joyce :o)

 

20 gedachten over “Hoi Jane,

 1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaah,… deze moof is helemaal ontroerd door het speciale babyblokje,…. gosje wat *L*I*E*F*!

  *P*R*O*F*I*C*I*A*T* *A*N*K*E*!

  :o)

  Pssst,… Joyce,… breng je Sjaan ook mee,… en de NI,… en de appeltjes,…. enenenen,…
  *Ü*

 2. Prachtig !!!!!!!! wat een plaatje wordt die van Anke zo mooi . ook de foto,s zijn werkelijk heel mooi is dat haar tweede hobby fotograven?

  straks ligt jouw Dj er ook zo bij joyce dat weet ik zeker .

  christineA

 3. Oh…. door die DJ van Anke houden we echt de
  moed erin, dat willen wij ook! Die van jou
  wordt ook prachtig, dat weet ik zeker. En leuk
  stukje heb je geschreven voor Jane, ontroerend.
  Het is inderdaad heel bijzonder, dat wij elkaar
  nog nooit gezien hebben (in vele gevallen), maar dit wel elke 5e van de maand met elkaar
  delen. Groetjes van Ageeth Dorsman

 4. O gelukkig maar ben ik niet de enige die druk was met anderen en haar toch ook niet vergeten was. Die van Anke is prachtig en dat hangt dan zo nochalant te schitteren. Geweldig om even te mogen zien.

 5. Wat een prachtige quilt van Anke! echt geweldig, en zag ik daar op het rek ook niet de pas doorgequilte quilt hangen van “toen”?

  Groetjes, ook aan Anke! Jeannet

 6. het begint gelijk al met een mooi rek met quilts!!…en dan word “sjaan” getoond werkelijk ..wat mooi!!..en het bijzonder mooie blokje…*J*A*N*NE*K*E*…geweldig!!!..;0)
  Van Harte met het lieve kleine meisje…;0)
  Fijne dag

 7. O, o, het moet toch niet veel insaner worden. Ik ben wel heel benieuwd wat voor plaatjes er weer aan toegevoegd kunnen worden. Vruchtbare vakantie, an apple a day…..

  Hoi meisjes,
  Ik zit hier te blozen door al jullie complimenten! Jeannet, klopt, het is ‘die’ quilt waar we zo ons best voor hebben gedaan:)
  Ik begrijp niet waardoor het niet mogelijk is om op mijn verse blogje te reageren, maar dat zoeken we uit!
  Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *