Weer een stukje verder…

Er zijn afgelopen tijd 2 blokken gequilt van m’n najaarssampler.

Allereerst het blok “Term Paper”.

De blokken zijn voor de quilt “University Postcard Sampler” welke veel te lang heeft liggen wachten om gequilt te worden……..;0))

En “Lecture Hall”….

…….een blok met meer dan 100 stukjes.

Nog even een totaalplaatje van het quiltwerk tot nu toe……

….en dan ga ik gauw weer verder want het kriebelt heel erg om deze af te hebben!!

Quiltgroetjes Joyce :o))

 

13 gedachten over “Weer een stukje verder…

  1. wat een mooie quiltblokjes laat je zien.. ja heerlijk he dat gekriebel heb ik ook bij de Ni ik doe niks anders maar zit nu in een fase dat het niet op schiet nog zo.n acht blokjes en dan de rand . pftttt succes met je quilt werk.

    christine

  2. Ehhhh, Joyce, er daagt me iets…..cursus bij Carla…..járen geleden…hebben wij elkaar ontmoet, wist ik niet wie je was….ik was die “tobbert” waar het allemaal niet bij lukte…..als ik er nog aan denk, Brrrrr, ik heb het laatje dichtgespijkert waar alles in ligt.
    Maar eerlijk is eerlijk, bij jou wordt hij erg mooi!

    groetjes, jeannet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *