Nieuw jasje

Zo, ik ben er eens even voor gaan zitten en heb m’n weblog in ’n nieuw jasje gestoken!!

Was dat al héél lang van plan maar steeds werd het uitgesteld en uitgesteld, gewoon omdat het maken van een logje voorging en ik mezelf steeds beloofde: volgende keer dan……..

Er moet nog het een en ander aan uitbreidingen komen in de zijkolommen maar dat komt van lievelee wel aan de beurt.

Om dit logje ook met een aantal foto’s te vullen heb ik m’n Leanneke gefotografeerd.

 

Bij het bekijken van het fotoalbum zag ik dat ik nog nooit eerder foto’s op m’n weblog had geplaatst nadat ze helemaal klaar was.

Hoogste tijd om het album aan te vullen met de gequilte versie…

 

Het patroon van Leanneke (Leannes’s House van Leanne Beasley) is een populair design en is in heel veel variaties te bewonderen op het www.

 

Toen ik de patronen kocht was ik nog maar nèt begonnen met quilten en had dus een lapjesvoorraad die in een schattig klein mandje ging…..;0)) Voor deze quilt heb ik dus echt ‘restjes’ moeten kopen.

 

Ik had nog niet kennisgemaakt met het prikbord van de quilten.startpagina, en weblogs waren voor mijn gevoel hele ingewikkelde dingen die vast alleen voor computertechneuten waren bestemd…..

 

Nadat ik, in het begin van m’n quilthobby, van alles over het quilten en de weblogs op het internet ging ontdekken werd ik erg onrustig…….vond het moeilijk om m’n eigen draai aan m’n werk te geven en werd heen en weer geslingerd of ik het goed deed en twijfelde aan m’n eigen werk omdat ik zo ontzettend veel andere mooie quilts en stofjesgebruik zag.

 

Ik heb dat inmiddels gelukkig afgeleerd……alhoewel ik nog steeds onrustig kan worden bij het zien van alle mooie en insprirerende quilts die op heel veel weblogs voorbij komen……….het liefst zou je dan ook meteen daarmee aan de slag gaan……

Zo nu ga ik gauw het fotoalbum van Leanneke bijwerken en eens even kijken of m’n nieuwe jasje bevalt…………;0))

Quiltgroetjes van Joyce :o)

23 gedachten over “Nieuw jasje

 1. Lieve Joyce, Een prachtige quilt… en je bent zeker net zo’n inspirerende quilt-en blogster als sommige anderen, ik weet nog dat ik een foto op de weblog van supergoof zag van jou(ja toch?)en dacht die moet zelf logjes gaan schrijven, nou zie hier…Geweldig! Groetjes Elisabeth

 2. @Elisabeth dank je wel…..slik….en inderdaad waren de foto’s van mij, toen ik bij Supergoof’s weblog “op visite” was, een zetje om zelf te gaan bloggen.

 3. Het is een prachtquilt geworden net als je blog en wat herkenbaar wat je opschrijft zo ben ik ook 2 jaar geleden begonnen voorzichtig o wat eng enz en nu nu kan ik niet meer zonder.

 4. Nou Joyce je weblog ziet er weer ruim en rustig en lief uit . net zoals jouw quilts netjes afgewerkt.

  en ja soms heb ik het ook nog hoor die twijfel of ik het wel goed doe. maar ik voel me er goed bij en vindt het mooi wat ik maak en dat is toch het belangrijkst?

  je leanneke is echt prachtig !

  christine

 5. Ik vind het nieuwe jasje mooi hoor! Het is lekker rustig en dat leest lekker ;)
  En ik maar denken dat je al heel lang bezig bent… Met jouw stofkeuze is mijns inziens niets mis hoor! Ik raak hier ook door geinspireerd.

  Diana

 6. Ja, die twijfel en onzekerheid overvalt mij ook geregeld, bij jezelf blijven is toch de beste remedie. Je quilt is prachtig, Joyce en je weblog heel sjiek in lichtgrijs!

 7. Wat een mooi nieuw jasje, en wat ruikt het hier leker naar verf! Je bent weer druk geweest! Gelukkig niet geknoeit op de wonderschone Leanneke, zie ik,…
  ;o)

  Weet je wat ik denk,… dat iedereen weer gaat twijfelen aan zijn/haar eigen quilts, als ze die bjoeties van jou zien,…
  Eén ding is zeker, je bent een pure inspiratiebron!!

 8. wat een prachtig nieuw jasje!!!
  en je quilts zijn ZOOOOOO MOOI!!!!!!
  je hebt altijd een prachtige stofkeuze..het is een feestje om te zien hoe jezelf de winkel afspeurt en precies dat eruit pikt wat weer helemaal geweldig past..;0))
  en ik kom altijd met véél plezier even bij je op bezoek!!!
  fijne avond

 9. Je weblog is meer dan in orde en ook ik kom graag eens om het hoekje kijken. En zoals reeds vermeld je werkt ook zo precies en nauwkeurig. Leanneke is toch zo mooi !!! De kleuren zijn goed gekozen en het borduurwerk is sjiek. Je bent ongetwijfeld op de goede weg. Prettige avond!

 10. Hoi Joyce, vind het altijd leuk om je logjes te lezen. Kijk dan ook vol bewondering naar je werk. Haal hier veel inpiratie uit. Vooral de tips en trucks zijn handig als beginnend quilter.
  Hartelijke quiltgroet Yvonne

 11. Hoi Joyce, een mooi fris nieuw uiterlijk, soms zou je dat zelf ook wel willen, hahahaha…
  Ik vind jouw blog leuk en herken wel de onrust van andere mooie logjes en quilts en dat wil ik ook en twijfel of ik dingen wel kan.
  Ik zou jou niet als een beginnend quiltster durven betitelen!
  Een fijn weekeinde…

 12. Wat een hele mooi variatie van dit quiltje…mooie lapjes en kleuren! Ik zie graag dat mensen hun hart(lees eigen kleuren) durven volgen….geeft vaak zulke mooie resultaten! Ga zo door…lieve groetjes

 13. @Yvonne zo had ik dat ook gelezen hoor!! Fijn dat je wat hebt aan m’n tips!! Alles wat ik doe heb ik ook niet geheel van mezelf, maar ik probeer wel van alles uit en ben altijd heel erg nieuwsgierig hoe iets in mekaar steekt.

  @Ben blij verrast met al jullie lieve en vooral motiverende reacties!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *